Trabzon'da "Türk Somonu Festivali" 23 Haziran'da başlayacak
21.06.2023 - 18:50Trabzon'da, 23-24 Haziran'da "Türk Somonu Festivali" gerçekleştirilecek.
- 0
- 0
- 823
Trabzon'da, 23-24 Haziran'da "Türk Somonu Festivali" gerçekleştirilecek.
Samsun'un Havza ilçesinde etkili olan sağanak sonucu oluşan taşkın nedeniyle bazı ev ve ahırları su bastı.
Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, "4. Açık Hava Tiyatro Günleri" 2-7 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov'un memleketlerinin belediyeleri arasında kardeş şehir protokolü imzalandı.
ESKİŞEHİR ODUNPAZARI VADİŞEHİR VE SULTANDERE MAHALLELERİNDE 2 ADET 12 DERSLİK ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU YAPIM İŞİ YATIRIM İZLEME MÜDÜRLÜĞÜ YATIRIM İZLEME VE KOORDİNASYON BAŞKANLIKLARI ESKİŞEHİR YATIRIM İZLEME VE KOORDİNASYON BAŞKANLIĞI
Trabzon’da 10 gün önce evlerinin önündeki parkta oynarken başına isabet eden yorgun mermi nedeniyle ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 9 yaşındaki Kerem Can Özdemir son yolculuğuna uğurlandı.
Araklı ilçesinde bulunan yaralı çakal tedavi altına alındı.
Salgın hastalık ve sonrasındaki 2 yıllık pandemi tedbirleri sebebiyle, sınırlı imkânlarla gerçekleşen hac ibadeti, bu sene 2019 yılı öncesindeki normal rakamlarına döndü.
Litvanya Büyükelçisi ve beraberindekiler Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş. Genel Müdürü Muzaffer Ermiş’i ziyaret ederek Baltık Denizi'ni Karadeniz’e bağlayacak Viking Projesini anlattı.
Doğu Karadeniz Bölgesi’nin turizm destinasyonları bakımından en zengin tarihi ve doğal güzelliklere sahip Trabzon’a Arap ziyaretçilerin yanı sıra farklı ülke vatandaşlarının da ilgisi yoğun olarak sürüyor.
Gümüşhane’deki derin vadilerde sabahın ilk ışıklarında ve akşam saatlerinde oluşan sis tabakasının yüksek kesimlere çıkıldığında oluşturduğu sis denizi manzarası büyüleyici anlar oluşturuyor.
Trabzon'un Akçaabat ilçesinin Balıklı Yaylası'nda bulunan Balıklıgöl bölgenin bakir kalmış güzelliklerinden biri olarak son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.
A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu dördüncü maçında yarın Galler'i konuk edecek.
Rize'deki sinema salonlarında bu hafta 4 yeni film vizyona girdi.
Rize'yi yılın ilk 5 ayında 217 bin 64 kişi ziyaret etti.
Rize-Çanakkale seferi yapan şehirlerarası otobüste rahatsızlanan bir yolcu, şoför tarafından hastaneye yetiştirildi.
Hatay’da 5 katlı apartmanın enkazından 63 saat sonra çıkartılan ve yaşadığı o korku dolu dakikaları cep telefonuna kaydeden 18 yaşındaki Gürkan Öztürk, Adana'da üniversite sınavına girdi. Öztürk, umudunu hiç kaybetmediğini ve iyi bir üniversite kazanmak için çabaladığını söyledi.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) finans yapılanmasına yönelik İstanbul merkezli 5 ildeki 33 adrese düzenlenen operasyonda 28 zanlı gözaltına alındı.
Gümüşhane'nin doğal güzelliklerinin en çarpıcı örneklerinden biri olan, ziyaretçilerine unutulmaz anılar ve görsel şölenler sunan Altınpınar Gölü ve yaylası son dönemde ziyaretçi akınına uğruyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Öğretmenlik mesleğinin itibarını artıracak, öğretmenlerimizin kariyerini geliştirecek projelerimizi yakında kamuoyuyla paylaşacağız." dedi.
