Belediye ekipleri kahverengi kokarcayla mücadeleye destek veriyor
19.09.2024 - 14:55Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kahverengi kokarca zararlısıyla mücadele ediyor.
- 0
- 0
- 1465
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kahverengi kokarca zararlısıyla mücadele ediyor.
Birleşmiş Milletler (BM) tarafından gerçekleştirilen "e-Devlet Araştırması 2024" sonuçlarına göre Türkiye, 193 ülke arasında e-Devlet Gelişmişlik Endeksinde bir önceki döneme göre 21 sıra yükselerek 27. sıraya yerleşti.
Hentbol Erkekler Süper Lig'in 3. haftasında Köyceğiz Belediyespor, deplasmanda Rize Belediyespor'u 36-34 yendi.
Rize Şehir Hastanesi projesi ve bölgedeki sağlık yatırımlarıyla ilgili önemli bir görüşme gerçekleştirildi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca vatandaşların depreme dayanıklı konutlarda oturması amacıyla 23 yılda, 1 milyon 66 bin 987 bin bina denetlendi, 480 bin binanın denetimi ise devam ediyor.
Yurdun büyük bölümünde yarından itibaren 3 gün boyunca gök gürültülü sağanak etkili olacak, mevsim normallerinde seyreden sıcaklıklar bazı yerlerde düşecek.
Trabzon'daki metruk binalardan bazılarının girişleri belediye ekiplerince kapatıldı.
Rize’nin merkezine bağlı Hayrat mahallesinde, Hayrat TOKİ konutları sakinleri site yönetiminin sorunlarını çözüme kavuşturmaması nedeniyle canından bezdi.
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Rize'ye gelişinin 100. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.
Kastamonu'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 6 kişi gözaltına alındı, şüphelilerden 2'si tutuklandı.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un kadrosunda yer alan yerli futbolcuların memleketleri neresi?
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 24 ilde "nitelikli dolandırıcılık, hırsızlık, çevrim içi çocuk müstehcenliği ve tacizi" olmak üzere siber suçlardan arananlara yönelik düzenlenen "Siberağ-7" operasyonlarında 46 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
Çorum'da 18 yıl cezaevinde kaldıktan sonra 2 ay önce tahliye olan kişi, 5 ayrı adresten hırsızlık yaptığı iddiasıyla yakalandı.
Akaryakıt istasyonunun kameriyesinde bir kişi ölü bulundu.
Tokat'taki Gök Medrese'nin restorasyonu sırasında, Genç Osmanlı dönemine ait 6 erzak küpü gün yüzüne çıkarıldı.
Karadeniz'in incisi Rize, doğaseverler ve huzur arayanlar için ideal bir tatil noktasıdır. Yemyeşil yaylaları, tertemiz havası ve doğal güzellikleri ile ziyaretçilerini kendine hayran bırakan bu şehir, her yıl binlerce turisti ağırlıyor.
Rize'de yer alan müzeleri geçtiğimiz yıl, 26 bin 488 kişi ziyaret etti.
Türkiye'de her yıl 10 bin kişiye lenfoma (lenf kanseri) teşhisi konulduğu bildirildi.
FETÖ'ye yönelik 17 ilde düzenlenen "Kıskaç-27" operasyonlarında 39 şüpheli yakalandı.
Rize'nin Fındıklı ve Balıkesir'in Edremit ilçelerinin belediyeleri arasında 'kardeş şehir' anlaşması yapıldı.
