Bu Yıl Filistin’den 100 Bin Turistin Rize'ye Gelmesi Bekleniyor

Bu Yıl Filistin’den 100 Bin Turistin Rize'ye Gelmesi Bekleniyor

  • 0
  • 0

Filistinli turizmciler Rize’de incelemelerde bulunarak bu yıl bölgeye 100 bin turisti getirmeyi planladıklarını söylediler.

Her yıl yaklaşık 1 milyon turisti ağırlayan Rize’ye orta doğu ülkelerinin ilgisi sürüyor. Filistinli Turizmci Velid Saad ve Hikmet Hino Çamlıhemşin ilçesine gelerek buradaki doğal güzellikleri yerinde gördüler. 

Rize’nin doğal güzelliklerine hayran kaldıklarını belirten Filistinli Turizmci Velid Saad, “Bölgeyi doğa ve tarihi güzellikleriyle çok beğendim. Doğal güzellik olarak harika bir yer. Turizm konusunda bu bölgeye yatırımlar yapmak, Filistinli turistleri de buraya getirmek istiyoruz. Filistin'in coğrafyasına göre burası daha yeşil, her yerde dereler, şelaleler var. Bu da gezmeyi seven turistlerin ilgisini çekiyor. Filistinli turistler burayı aslında yeni keşfetti. Pandemiden sonra daha fazla gelen olacaktır. İsrail'den Batum'a direkt uçuş olması da burayı tercih edilir kılıyor. Bu yıl Filistin'den Rize'ye ve bu bölgeye yaklaşık 100 bin turist getirmeyi planlıyoruz” dedi. 

Filistinli turizmci Hikmet Hino ise Karadeniz’in incisi Rize’nin köprüsü, deresi ve doğasıyla çok farklı bir yer olduğunu söyledi.

Haber :

Yorum Yap

Çene kemiği kırılan sahipsiz kedi ameliyat edildi

Çene kemiği kırılan sahipsiz kedi ameliyat edildi

  • 0
  • 0

"TÜİK Çocuk" portalı güncellendi

  • 0
  • 0

Uzun yıllar formasını giydiği Beşiktaş ile birçok kupa kazanan Rizeli milli hentbolcu?