Baydaş, farklı bir vali profili çiziyor

  • 0
  • 0

Rize’ye kısa bir süre önce atanan Vali İhsan Selim Baydaş, göreve başladığı günden bugüne kadar merkez ve ilçedeki yöneticilerin yanında vatandaşlarla da kurduğu diyaloglarla, farklı bir vali profili çiziyor.

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, göreve başladığı ilk günlerde tek tek ilçeleri ziyaret etti. İlin yatırımları hakkında tüm il müdürleri ile görüşerek bilgiler aldı. Yapılması planlanan ve şehrin sorunlarını tespit anlamında görüşmeler yaptı.

Makamında 'hoş geldin' ziyaretlerini genelde hafta sonuna randevu veren Vali Baydaş, şehirdeki esnaflarla daha yakından iletişim kurmaya çalışıyor. Turizm ve gençlik çalışmalarını her fırsatta çok önemsediğinden bahseden Vali Baydaş, esnaf ziyaretlerinde de bu konularda bilgi alışverişinde bulunuyor.

Vali Baydaş esnaf ziyaretlerinde, şehirdeki ticaretin nabzını tutmak ve yerel ekonomiyi desteklemek için fikirlerini alıyor, turizm konusunda gelen misafirlere iyi hizmet etmenin vurgusunu yapıyor.

Esnaflar ise Vali Baydaş’ın ilgisi ve desteği karşısında memnuniyetlerini dile getirirken, kendilerini daha değerli hissetmeleri açısından bu tür etkileşimlerin devam etmesini dilediklerini ifade ettiler.

Haber : Hüseyin Çatan

Yorum Yap

Yazar Taşçı’nın cenaze programında değişiklik

Yazar Taşçı’nın cenaze programında değişiklik

  • 0
  • 0
Çamurda mahsur kalan 2 inek iş makinesiyle kurtarıldı

Çamurda mahsur kalan 2 inek iş makinesiyle kurtarıldı

  • 0
  • 0

Rizeli bürokrat Fehmi Rasim Çelik Rize'nin hangi ilçesindendir?