Doğanın incisi: Bulut Şelalesi

Doğanın incisi: Bulut Şelalesi

  • 0
  • 0

Bulut Şelalesi, sadece doğa severlerin değil, aynı zamanda her yaş grubundan ziyaretçinin ilgisini çeken bir güzellik. Eşsiz manzarası ve ferahlatıcı sularıyla bu şelale, Karadeniz'in büyülü atmosferini en güzel şekilde yansıtıyor.

Peki, Bulut Şelalesi  nerededir? Bulut şelalesine nasıl gidilir? Bulut şelalesi etrafında imkanlar nelerdir? Bulut şelalesinde hangi aktiviteleri yapabilirsiniz. Bulut şelalesinin rakım bilgileri nedir? Bulut şelalesinin özellikleri nelerdir? Bulut şelalesine dair bütün bu bilgileri deneyimleyerek sizlere aktarıyoruz.

Çamlıhemşin ilçesinin Seyran Tepe üzerinde bulunan Bulut Şelalesi, Rize şehir merkezine 75 km uzaklıkta konumlanıyor. Bulut şelalesinin bulunduğu Seyran Tepe'nin rakımı 2451 metredir. Ulaşımınızı Ardeşen-Çamlıhemşin Yolu üzerinden sağlayabilirsiniz. Çamlıhemşin’e yakın olmasıyla konaklama ve imkanlar son derece fazladır. Ana yolda aracınızı park ettikten sonra, yaklaşık 2 km'lik keyifli bir yürüyüşle şelaleye ulaşabilirsiniz. 

Karadeniz'in büyüleyici doğal güzelliklerinden biri olan Bulut Şelalesi, Çamlıhemşin ilçe merkezi ile Ayder Yaylası arasında eşsiz bir konuma sahiptir. Bu benzersiz doğa harikasına ulaşmak için rahat yürüyüş ayakkabıları tercih etmek önemlidir. 

Metrelerce yukarıdan coşkuyla akan suyun sesini dinlerken kendinizi kaybedeceğiniz Bulut Şelalesi, yaz aylarında serinlemek için harika bir seçenektir. Doğanın kucağında serin sulara atlamak, unutulmaz anılar biriktirmenizi sağlayacaktır.

Haber : Zeynep Kopuz

Yorum Yap

Son 53 yılın en sıcak nisan ayı yaşandı

Son 53 yılın en sıcak nisan ayı yaşandı

  • 0
  • 0
Rize’deki muhtarlara hijyen eğitimi verildi

Rize’deki muhtarlara hijyen eğitimi verildi

  • 0
  • 1

Pileki Mağarası hangi ilçede yer alır?