Fil: Rizeliler havalimanına sahip çıksın

Fil: Rizeliler havalimanına sahip çıksın

  • 4
  • 0

İş insanı Abdulbaki Fil, Rize-Artvin Havalimanı’ndaki eksiklikleri dile getirerek, havalimanına sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

TÜMSİAD Rize Kurucu Şube Başkanı ve TÜMSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi  Abdulbaki Fil, Rize-Artvin Havalimanı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bir yıllık süre zarfında Rize-Artvin Havalimanı’ndaki eksikleri gözlemlediklerini dile getiren Fil, “Konuya el attık ve gerekli kişilerin gündemine getirdik. Gelinen noktada seferlerin artmadığını, kötü havalarda cihazlarda sıkıntı olduğunu, sabah ve akşam uygun saatlerde uçuş olmadığını gözlemledik. Bunların giderilmesi için yetkililerden ricada bulunduk. Şu anda komşu illerde 14 yurtdışı uçuşu olmasına rağmen Rize'de 1 tane yurtdışı uçuşu var. Turizmin gelişmesi için bu konuya el atılması gerek” dedi. 

“FOTOĞRAF VERMEYELİM, HİZMET VERELİM”
Rize-Artvin Havalimanı’nın kasıtlı olarak pasif duruma düşürülmek istendiğini vurgulayan Fil, “Bu duruma acilen müdahale edilmesi ve dur denilmesi gerekiyor. Rizeliler ve Rize’yi sevenler Rize-Artvin Havalimanı’na sahip çıksın. Dağlardan fotoğraf vererek turizm gelişmiyor. Fotoğraf vermeyelim, hizmet verelim. Havalimanı bizimdir, yaşatalım” diye konuştu. 

Haber : Zeynep Kopuz

Yorum Yap

Konya'da 2 otomobil çarpıştı: 4 yaralı

Konya'da 2 otomobil çarpıştı: 4 yaralı

  • 0
  • 0
ÇAYKUR’a başvurular sona eriyor

ÇAYKUR’a başvurular sona eriyor

  • 0
  • 0

Rizespor'da görev alan ilk yabancı teknik direktörü kimdir?