Özgür Özel yarın Rize’ye geliyor

Özgür Özel yarın Rize’ye geliyor

  • 0
  • 0

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 19 Mart Salı günü Rize'ye bir ziyaret gerçekleştirecek.

Öğlen saatlerinde Rize Artvin Havalimanına varması beklenen Özel, Artvin’e geçerek vatandaşlara hitap edecek. 

Buradan tekrar Rize’ye gelecek olan Özel, Pazar ilçesinde saat 16:00'da otobüsün üzerinden vatandaşlarla buluşarak bir konuşma yapması bekleniyor. 

Özel'in konuşmasında, bölgenin öncelikli sorunları ve CHP'nin çözüm önerileri üzerinde durması bekleniyor. Ayrıca, yaklaşan yerel seçimler öncesinde partisinin politikalarını ve hedeflerini anlatması beklenen Özel, vatandaşların sorularını da yanıtlayacak.

Rize ziyareti, Özel'in bölge halkıyla doğrudan iletişim kurma ve yerel sorunlara dikkat çekme çabasının bir parçası olarak görülüyor. 

Özel’in gelen bilgilere göre Rize il merkezine ve başka bir ilçeye de programı gözükmüyor. 

Özel'in ziyaretiyle ilgili daha fazla bilgi ve güncellemeler için, haber sayfamızı aralıklarla ziyaret edebilirsiniz.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

50 yıllık çift, aynı gün kalp krizinden hayatını kaybetti

50 yıllık çift, aynı gün kalp krizinden hayatını kaybetti

  • 0
  • 0
Çaykur Rizespor ile Antalyaspor, Süper Lig'de 28. kez kozlarını paylaşacak

Çaykur Rizespor ile Antalyaspor, Süper Lig'de 28. kez kozlarını paylaşacak

  • 0
  • 0

Çığ tehlikesi nedeniyle kış aylarında minaresi sökülen cami nerededir?