Pazar Gençaslanlar SK’nin Bakan Bak’tan stadyum talebi

  • 0
  • 0

Rize'nin tek kadın spor kulübü başkanı olan Pazar Gençaslanlar SK Başkanı Nazmiye Tezcan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a seslenerek stadyum ve tesis talebinde bulundu.

1. Amatör Küme ekiplerinden Pazar Gençaslanlar SK Başkanı Tezcan, yaptığı açıklamada Rize'de sporun gelişmesi için tesis eksikliğinin önemli bir engel olduğunu vurguladı.

TESİS EKSİKLİĞİ SORUNU
"Rize'nin tek kadın spor kulübü başkanı olarak, buradan Sayın Bakanımıza seslenmek istiyorum," diyen Tezcan, şöyle devam etti: "Pazar Gençaslanlar SK olarak, spora ve gençlere katkıda bulunmak için büyük bir gayret içerisindeyiz. Kulübümüz bünyesinde sadece yetişkin futbol takımı değil, aynı zamanda geleceğin yıldızlarını yetiştirmek için bir de futbol okulumuz bulunmaktadır. Ancak bu gayretlerimiz, tesis eksikliği nedeniyle sekteye uğruyor."

"EKSİKLER OLUMSUZ ETKİLİYOR"
Tezcan, kulübün şu anda stadı ve soyunma odası gibi temel tesislerden yoksun olduğunu belirterek, "Başka şehirlerdeki gibi stadımız yok, soyunma odamız yok. İnsanların eşleri ve çocuklarıyla birlikte maç izleyebileceği tribünümüz yok. Bu eksiklikler, hem sporcularımızı hem de taraftarlarımızı olumsuz etkiliyor" dedi.

"HENÜZ BİR ÇÖZÜM BULAMADIK"
Tezcan, bu konuda Pazar Kaymakamlığı’na da başvurduklarını ancak henüz bir çözüme ulaşamadıklarını ifade ederek, "Sayın Bakanımızdan ricamız, bu konuda bize yardımcı olması ve kulübümüze bir stadyum ve tesis kazandırılması için gereken adımları atmasıdır. Bu sayede Rize'de sporun gelişmesine ve daha fazla gencin spora katılmasına katkıda bulunabiliriz. Ayrıca, futbol okulumuzda eğitim gören minik sporcularımız da daha iyi şartlarda antrenman yapabilir ve geleceğin milli sporcuları arasından yetişebilirler" diye konuştu.

Nazmiye Tezcan'ın bu çağrısının Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından nasıl karşılanacağı merak konusu.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Orman zararlılarına karşı biyolojik mücadele sürüyor

Orman zararlılarına karşı biyolojik mücadele sürüyor

  • 0
  • 0
Silah kaçakçılığı operasyonunda 6 kişi yakalandı

Silah kaçakçılığı operasyonunda 6 kişi yakalandı

  • 0
  • 0

Tuzcuoğlu ailesi hangi padişaha isyan etmiştir?