Rize'de daire sahiplerine tapuları veriliyor

Rize'de daire sahiplerine tapuları veriliyor

  • 0
  • 0

Rize'de yaklaşık 15 yıl önce satın aldıkları dairelere, inşaat tamamlanmadan müteahhitin iflas etmesi nedeniyle kavuşamayan vatandaşlara müjdeli haber geldi.

Bekiroğlu İnşaat tarafından 15 yıl önce Rize’de başlatılan proje ile vatandaşlar ödemelerini yaparak daire sahibi olmak istedi. Müteahhit Mehmet Ali Bekiroğlu'nun iflasının ardından onlarca vatandaş dairelerine kavuşamayarak, mağdur duruma geldi.

Edinilen bilgiye göre, bir süre önce seslerini duyurmak isteyen mağdur vatandaşlar, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin'in de aracı olmasıyla Bekiroğlu ile bir toplantı yaptı.

Söz konusu toplantıda Bekiroğlu'nun, daire sahiplerine tapularını vermek için hazırlıklarını tamamladığı ve kısa sürede tapularını vereceği öğrenildi.

Haber : Serdar Yıldırım

Yorum Yap

Samsun'da yasak avlanma yapan 2 kişi yakalandı

Samsun'da yasak avlanma yapan 2 kişi yakalandı

  • 0
  • 0
Çayelispor'a Karaca da çare olamadı

Çayelispor'a Karaca da çare olamadı

  • 0
  • 0

'Süper Vali' olarak bilinen Recep Yazıcıoğlu'nun ilk kaymakamlık görevini yaptığı Rize ilçesi?