Rize'de bir grup Starbucks'ı boykot etti
27.10.2023 - 11:16Rize'de bir grup, İsrail'e desteğini açıklayan Starbucks'ı boykot etti.
- 1
- 0
- 2599
Rize'de bir grup, İsrail'e desteğini açıklayan Starbucks'ı boykot etti.
Artvin'in Hopa ilçesinde, 31 Mayıs 2011'de AK Parti mitingi öncesinde ve sonrasında çıkan olaylarda emekli öğretmen Metin Lokumcu'nun ölümüne neden oldukları iddiasıyla 13 polisin yargılanmasına devam edildi.
Trabzon'da, özel bireylerin mesleki eğitim ve rehabilitasyonuna yönelik hazırlanan proje kapsamında doğanın içinde kurulan "En Mutlu Köy"ün ilk etabı açıldı.
Samsun Büyükşehir Belediyesinin kurduğu 4 beton santralinde yapılan 262 bin metreküp beton üretimiyle yaklaşık 162 milyon liralık tasarruf sağlandı.
Engin Polat ve Dilan Polat’a ait 15 adres için arama kararı verildi. Polis ekiplerince adreslerde arama yapılıyor.
Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, düzenlediği basın toplantısında 2023 yılı fındık sezonunu ve gündeme ilişkin bazı konuları değerlendirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İyi niyetimiz vardı ama iyi niyetimizi suiistimal etti. İsrail'e gitme projemiz vardı, iptal, gitmeyeceğiz." dedi.
Türkiye'de elektrikli otomobil sayısı, kullanımı artan Togg'un da katkısıyla 9 aylık dönemde 3,5 katına çıkarak, eylül sonu itibarıyla 51 bin 219'a yükseldi.
Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Mustafa Otrar, özel eğitimle ilgili politikalarda da görme ve işitme engelliler gibi sadece salt bir engel alanına hitap eden bir eğitimden ziyade, kaynaştırma ve bütünleştirme tarzı eğitimi benimsediklerini söyledi.
Çaykur Rizespor’un Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında oynayacağı Galatasaray maçının hakem kadrosu belli oldu.
Rize İl Sağlık Müdürlüğü'nün evde sağlık ekipleri, şehirde yaşayan asırlık çınarları Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında ziyaret ediyor.
Samsun Büyükşehir Belediyesi, tarımsal üretimin artırılması için 4 yılda 39 bin 928 çiftçiye 30 milyon liralık tohum ve ekipman desteği sağladı.
Rize'de mevcut balıkçı barınakları ve balıkçı esnafının bu alanlarda yaşadığı sorunların ele alındığı toplantı, Vali İhsan Selim Baydaş başkanlığında gerçekleştirildi.
CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Rize'nin birçok ilçesinde kent meydanlarının eksik olduğunu, millet bahçelerine ayrılan bütçenin öncelikle kent meydanlarının yapılması için kullanılması gerektiğini söyledi.
Rize'nin Fındıklı ilçesinde, '2. Fındıklı Grassroots Herkes İçin Futbol Şenliği'nin 1. etabı yapıldı.
Mustafa Kemal Atatürk’ün vasiyetini yazdığı yer olarak bilinen Trabzon'daki Atatürk Köşkü’nde başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.
Trendyol Süper Lig’de 9. hafta geride kalırken Fenerbahçe liderliğini sürdürdü. Lig’de 9.hafta tamamlandı. Ev sahibi takımları 7 maç, deplasman takımları ise 2 maçtan galibiyet alırken bir maç ise golsüz tamamlandı. Bu hafta oynanan karşılaşmalarda fileler 24 kez havalandı.
Rize’de şehir ve çay temasının işlendiği fotoğraf sergisi 26 Ekim’de görücüye çıkıyor.
Rize'de yaklaşık 10 yıldır Çaykur Rizespor ve spor kamuoyunun nabzını tutan '90+3' programının 8. bölümü bu akşam 21.00'da Rize Takip ekranlarında devam ediyor.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, şehirde devam eden projeleri yerinde inceleyerek, bilgiler aldı.
