Özel çocukların annelerine destek
20.01.2023 - 12:10Trabzon'da, özel eğitime gereksinim duyan çocukların annelerine, cilt ve güzellik konusunda destek veriliyor.
- 0
- 0
- 1100
Trabzon'da, özel eğitime gereksinim duyan çocukların annelerine, cilt ve güzellik konusunda destek veriliyor.
Gümüşhane’nin Torul ilçesi sınırlarındaki Zigana Gümüşkayak Kayak tesislerinde adeta kar hasreti yaşanıyor.
BARTIN'ın Amasra ilçesi açıklarında usturmaçalara çarpması sonucu sol pervane kuyruğunda hasar oluşan kruvaziyer, tamir ve bakımı için İstanbul'a götürülecek.
Ordu'da, batmakta olan teknedeki balıkçıları, bölgedeki balıkçılar kurtardı.
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarında sömestr tatili için geri sayım başladı. Yaklaşık 19 milyon öğrenci karne zilinin çalmasını bekliyor. Peki, tatil kaç gün sürecek? Okullar ne zaman açılacak?
Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde çıkan örtü yangını kontrol altına alındı.
Rize İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Rize Şubesi 'İlmek İlmek İyilik' projesi kapsamında, örülen atkı ve bereler ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.
Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt'ün girişimleriyle Rize'de engelli vatandaşlara 6 adet akülü tekerlekli sandalye verildi.
Şehrin ortasına kurulan helikopter sayesinde vatandaşlar kentte gezmek istedikleri noktaları 12D sinemada gezebilecekler.
Tokat'ta tartıştığı komşusu tarafından tabanca ile göğsünden vuruldu. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
TRABZON Havalimanı'nda 5 yıl önce iniş sırasında kontrolden çıkıp, denize 25 metre kala yamaca saplanan Boeing 737-800 tipi yolcu uçağının pilotu Ender Bayraktar ifadesinde o gün yaşananları anlattı.
Türkiye'de deniz salyangozu ihracatında önceki yıla göre artış gözlemlendi.
Rize’nin İkizdere ilçesine bağlı Meşeköy (Petran) köyünde geleneksel hale gelen ve renkli görüntülere sahne olan 14. Petranboard Şenliği 5 Şubat’ta yapılacak.
Aksaray'da kaçak yollarla Türkiye'ye getirdiği hamster ile pitonu 4 bin 500 TL'ye satmak isterken yakalanan A.Ü. (25), gözaltına alındı.
Kış turizminin önemli merkezlerinden Bolu'daki Kartalkaya Kayak Merkezini, kar yağışının yetersiz kalması olumsuz etkiledi.
Zonguldak'ta Celal Gök'ün (56) iş makinesinin kepçesine kaptırması sonucu kopan sol ayağı, 6 saat süren bir ameliyet sonucu dikildi .
Türkiye'nin en fazla yağmur alan bölgesi Karadeniz'de küresel ısınma ve iklim değişikliği kuraklıklara neden oluyor. Bu durum ani yağış ve sel riskini artırıyor.
Çaykur Rizespor Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak.
