Sinop'ta yük gemileri doğal limana sığındı
29.03.2023 - 10:53Karadeniz'de yol alan uluslararası yük taşımacılığı yapan gemiler, fırtına nedeniyle Sinop'un doğal limanına demirledi.
- 1
- 0
- 740
Karadeniz'de yol alan uluslararası yük taşımacılığı yapan gemiler, fırtına nedeniyle Sinop'un doğal limanına demirledi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim üyesi tarafından 10 yıllık çalışmanın ardından 9 adet Rize Mandalina çeşidinin tescili alındı.
Daha önce 11 bin 500 den satışa sunulan gübre fiyatında artış oldu.
Erzincan’da etkili olan kuvvetli rüzgâr caminin minaresini devirdi, apartman ve bazı kamu binalarının çatılarını uçurdu, park halindeki araçlar zarar gördü.
Türkiye'nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı Togg T10X için ön sipariş sahiplerini belirleyecek dijital çekiliş, bugün noter huzurunda gerçekleşecek.
28. dönem Milletvekilliği seçimleri için çalışmalarına hızla devam eden Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanlığı, aday adaylık başvurusu için açıklamalarda bulundu.
Trabzon'da etkili olan kuvvetli rüzgar Of ilçesinde bir evde yangına yol açtı.
Rize'de şiddetli fırtına nedeniyle bazı evlerin çatısı uçtu, araçlar hasar gördü.
AĞAÇ SÖKME MAKİNASI SATIN ALINACAKTIR ORKENT İNŞAAT İMAR SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
ORDU GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ
GÖYNÜK İLÇESİ GENÇLİK MERKEZİ YAPIMI BOLU GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜKLERİ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Tancan, Türkiye'nin elektrik kurulu gücünün son 10 yılda kayda değer artış gösterdiğini belirterek, "2001'de 28 bin megavatlık bir elektriksel kurulu gücümüz an itibarıyla yaklaşık 104 bin megavat." dedi.
Kira dahil yıllık gelir vergisi beyanname verme süresi ile Varlık Barışı uygulamasından yararlanma dönemi 31 Mart Cuma günü sona erecek.
TEHAD Başkanı Bayram, Togg'un bir haftada 100 bin ön sipariş almasının şarj istasyonları ihtiyacına ilişkin de ipucu sağladığını belirterek, yıl sonuna kadar Türkiye genelinde elektrikli şarj istasyonu sayısının 10 bine ulaşabileceğini söyledi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bakanlığın taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere, 31 bin 600'ü bulan sözleşmeli sağlık personelinin yanı sıra 10 bin 900 sürekli işçi alımının da yapılacağını bildirdi.
ÇAYKUR'un fabrikalarında istihdam edilmek üzere 1365 mevsimlik işçinin başvuruları 29 Mart Çarşamba günü alınmaya başlayacak.
ÇAYKUR'da mevsimlik işçi alımı için başvurular başlıyor.
Rize'nin Hemşin ilçesinde hastalık nedeniyle 8 yaşında görme yetisini kaybeden Gönül Sağlam (58), annesinden öğrendiği örgü ile hayata sarılıp, günlük işlerini yapıyor.
Rize'de kentsel dönüşümle kâğıt gibi yıkılan binaların yerini sağlam yapılar aldı
6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen 6 bin 47 kişi Rize'de misafir ediliyor.
