Rize'de 3 ayda İŞKUR üzerinden 2 bin 382 kişi işe yerleştirildi
16.04.2024 - 15:07Rize'de bu yılın ilk 3 ayında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla 2 bin 382 kişi istihdam edildi.
- 3
- 0
- 1893
Rize'de bu yılın ilk 3 ayında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla 2 bin 382 kişi istihdam edildi.
Hentbol Erkekler 1. Lig'inde Güneysu Spor, dörtlü finalde mücadele edecek.
Doğuş Çay, Rize'de çay fabrikaları bünyesinde çalışmak üzere personel alımı yapacak.
Rize'nin tek kadın spor kulübü başkanı olan Pazar Gençaslanlar SK Başkanı Nazmiye Tezcan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a seslenerek stadyum ve tesis talebinde bulundu.
Karabük'te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 13 şüpheliden 4'ü tutuklandı.
Karabük'ün Safranbolu ilçesinde kaçak kazı yapan 3 kişi suçüstü yakalandı.
Samsun'da lisede hademe olarak görev yapan şahıs, bir evde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.
Ordu’nun Fatsa ilçesinde tamire götürülen cep telefonunun bataryası, şarj etme sırasında patladı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bulunan sanayi sitesinde bir işyerinde çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Üç işyeri daha etkilenirken, yangın büyümeden kontrol altına alındı.
İç sularda kurulu çiftliklerde belli bir ağırlığa ulaştıktan sonra Karadeniz'deki deniz kafeslerine aktarılarak yetiştirilen Türk somonunun ihracatı, yılın ilk çeyreğini yüzde 126'lık artışla kapattı.
Rize, Ordu, Trabzon ve Giresun'daki balıkçılar, 1 Eylül 2023'te başlayan ve 7,5 ay süren sezonda ekmeğini daha çok hamsi avından çıkardı
Mart ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte emeklilerin alacağı 3 aylık zam farkı netleşti.
Rize Müftülüğü tarafından şehirde eğitim veren Kur’an kursları arası futbol turnuvası düzenlenecek.
Samsun’un Vezirköprü ilçesinde nişan merasiminde çıkan kavgada 4 kişi çeşitli yerlerinden bıçaklanarak yaralanırken, olayla ilgili 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Rize'nin Ardeşen İlçesi Tunca Beldesi Eski Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz ‘arı satışımız devam ediyor’ paylaşımı ile görenleri şaşırttı.
Malatya’da 30 yaşındaki erkek şahıs, babasının gözleri önünde tüfekle kendisini vurdu.
Rize-Artvin Havalimanı, yılın ilk 3 ayında 239 bin 882 yolcuya hizmet verdi.
Dünyada sayılı merkezlerde, Türkiye'de ise Rize'de Kaçkar Dağları'nda gerçekleştirilen helikopterle kayak etkinliğine bu yıl 300'e yakın sporcu katıldı.
Samsun'da yolcu otobüsü ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.
Artvin’in Arhavi ilçesinde duvarın üzerinden su kanalına düşen şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
