Elektrik akımına kapılan 25 yaşındaki işçi öldü
02.04.2024 - 14:51Zonguldak'ta özel maden ocağında elektrik çarpması sonucu yaralanan işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
- 0
- 0
- 6942
Zonguldak'ta özel maden ocağında elektrik çarpması sonucu yaralanan işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde tartıştığı akrabasını silahla vurarak öldüren kişi gözaltına alındı.
Yeditepe Üniversitesi Kozyatağı Hastanesi Beslenme Diyet ve Fitoterapi Uzmanı Buket Ertaş Sefer, "Aşırı yemek yemek, mide asidinin artmasına ve hazımsızlık belirtilerinin ortaya çıkmasına yol açabilir." dedi.
Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Tezer Kutluk, her yıl dünyada 20 milyon, Türkiye'de ise 240 bin kişinin kansere yakalandığını bildirdi.
Sinop’un Durağan ilçesinde av tüfeğinin yanlışlıkla ateş alması sonucu vurulan çocuk yaşamını yitirdi.
İzmir'in Karabağlar ilçesinde silahla bir çocuğunu öldürüp diğerini yaralayan kişi, intihar girişiminde bulundu.
İsrail’in bombardımanını 7 Ekim’den bu yana aralıksız sürdürdüğü Gazze Şeridi’nde hayatını kaybedenlerin sayısı 32 bin 845’e, yaralananların sayısı ise 75 bin 392’ye yükseldi.
Aydın’ın Nazilli ilçesinde çıkan alacak verecek kavgasında anne ve oğlu evde bıçaklanmış halde ölü olarak bulundu.
Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, yaya geçidinden karşıya geçtikleri sırada otomobilin çarpması sonucu yaralanan kadın hayatını kaybetti, iki kızının tedavisi sürüyor.
Samsun’un Bafra ilçesinde epilepsi krizi geçiren sandık görevlisi hastaneye kaldırıldı.
Siirt'in Konacık köyünde iki grup arasında muhtarlık seçimi nedeniyle çıkan kavgada, 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
Kocaeli'nin Derince ilçesinde dedesinin evinde tadilat işlerine yardım ederken üzerine duvar yıkılan 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
Giresun'un Bulancak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.
Düzce'de bir kişi caminin şadırvanında ölü bulundu.
Rize'de 'seyyar sandık' uygulamasının yanı sıra yatağa bağımlı hastaların nakil aracı ya da ambulansla oy kullanabilmesine olanak sağlanacak.
Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Gökmen Genç, yaklaşan 31 Mart seçimleri nedeniyle açıklamada bulunarak, tüm seçmenlere oy kullanma çağrısında bulundu.
Rize'nin Güneysu ilçesinde 100 yataklı devlet hastanesine entegre olarak, modern ve donanımlı ruh sağlığı hastanesi inşa edilecek.
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Bahçe İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’nın yaptığı Ramazan ayı nedeniyle oy sayımı sırasında iftar saatinde kısa bir mola verilmesi talebinin reddedildiğini ve sayımın aralıksız yapılacağını açıkladı.
Rize’nin Derepazarı ilçesinde cenazeden dönenleri taşıyan otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.
İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 62 Filistinlinin daha hayatını kaybetmesi ile 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı 32 bin 552’ye yükseldi.
