Güneysuspor Bal Ligi'nde!
06.04.2025 - 20:45Güneysuspor, Fındıklı 1974 Spor’u 2-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.
- 0
- 0
- 5961
Güneysuspor, Fındıklı 1974 Spor’u 2-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.
Gazze'de yaşanan çatışmalarda son 24 saat içinde İsrail'in saldırılarında yaşamını yitirenlerin sayısı arttı. Filistin Sağlık Bakanlığına göre, saldırılarda 60 kişi öldü, 162 kişi de yaralandı. Toplam can kaybı 50 bini aştı.
Ümraniye'de seyir halindeki bir İETT otobüsünde çıkan yangın yolcular tahliye edilerek, itfaiye tarafından söndürüldü.
Samsunda, Polis Haftası kapsamında görev başındaki polis ekiplerine vatandaşlar tarafından kutlama yapıldı. ‘Kavga var’ ihbarına giden ekipler, meşaleler ve alkışlarla karşılandı.
Bayburt-Erzurum kara yolundaki 2 bin 409 rakımlı Kop Dağı Geçidi'nde kar ve tipi etkili oldu. Nisan ayında etkisini gösteren kar yağışıyla birlikte dağlar yeniden beyaza büründü.
Karabük'te 3 gün öne TIR’ın otomobile çarptığı kazada ölü sayısı 5’e çıktı. Kazada eşi ve 3 kızını kaybeden Feride Uluışık (65) da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Anadolu Ajansının (AA) 105. kuruluş yıl dönümünü yayımladığı mesajla kutladı.
Amasya'da polis memuru yolda bulduğu altını sahibine teslim etti.
Sinop'ta yürütülen leylek popülasyonunun izlenmesi projesi kapsamında geçen yıl yavruyken halka takılarak izlenen leylek, Güney Afrika'nın Limpopo vilayetinde fotoğraflandı.
AK Parti Düzce Milletvekili ve MKYK Üyesi Ayşe Keşir, 2 katlı binada ağır hasara yol açan yangının çıktığı mahalleyi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Kastamonu'nun Abana ilçesinde denize açılan balıkçıların ağına Karadeniz'de nadir görülen fener ve kırlangıç balığı takıldı.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in "Öğretmenler Odası Buluşmaları"nda ortaya çıkan fikirle Samsun'da farklı okullarda görevli 47 öğretmen "Maarif Orkestrası"nı kurdu.
Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde, Ramazan Bayramı tatilinden dönenler yoğunluğa neden oluyor.
Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, Anadolu Ajansı'nın (AA) kuruluşunun 105. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 20 milyon öğrenci ile 1,2 milyon öğretmen, eğitim ve öğretim yılının ikinci ara tatilinin ardından yarın dersbaşı yapacak.
Havaların ısınmaya başladığı bu günlerde polen alerjisine dikkat çeken Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Özlü, "Bu mevsimde özellikle mevsimsel alerji dediğimiz polen alerjilerinde belirgin bir artış görüyoruz" dedi.
Rize, Artvin ve Erzurum illerinin kesişim noktasında yer alan Kaçkar Dağları Milli Parkı, 51.550 hektarlık devasa alanı ve eşsiz doğal zenginlikleriyle dikkat çekiyor. İçerisinde 7 köy ve 33 yaylayı barındıran Milli Park, yalnızca Türkiye'nin değil, dünyanın en özel doğal alanlarından biri olarak kabul ediliyor.
Rize sınırları içerisinde yer alan Doğu Karadeniz Ormanları, Türkiye’nin tek yarı tropikal yağmur ormanı olma özelliği taşıyor. Bu eşsiz doğa hazinesi, zengin bitki ve hayvan çeşitliliğiyle dikkat çekerken, endemik türleri ve nadir ekosistemleriyle de bilim dünyasının ilgisini çekiyor.
Kaçkarlar’a, yaylalara, ormanlara gelen her ziyaretçi için çevreye duyarlı olmak bir zorunluluk!
HDP binası önünde evlat nöbeti tutan Diyarbakır anneleri, CHP tarafından yerli markaların boykot edilmesine tepki gösterdi.
