Parkta pompalı tüfekli saldırı: 3 yaralı
12.01.2025 - 15:58Samsun'da alacak verecek meselesinden husumetlisiyle parkta buluşan şahıs, pompalı tüfekle 3 kişiyi yaraladı.
- 0
- 0
- 1748
Samsun'da alacak verecek meselesinden husumetlisiyle parkta buluşan şahıs, pompalı tüfekle 3 kişiyi yaraladı.
Malatya Valiliği, kentteki Battalgazi Devlet Hastanesi’ne yönelik asılsız bomba ihbarının, oynadıkları oyunun etkisinde kalan çocuklar tarafından yapıldığını açıkladı.
ABD'nin California eyaletine bağlı Los Angeles kentinde devam eden orman yangınlarının 5. gününde alevler yeniden yerleşim alanlarını tehdit etmeye başladı.
Türkiye'de geçen ay yağış, Aralık 2023'e göre yüzde 7 arttı, yağışlar bu dönemde Ege Bölgesi'nde son 10 yılın en yüksek seviyesine ulaştı.
Ladik Belediye Başkanı Adnan Topal ile AK Parti İlçe Başkanı Erkan Şahin, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse'yi ziyaret etti.
- Samsun'da, 2024 yılında 102 bin sefer yapan tramvaylar, 2 milyon 767 bin kilometre kat ederek 24 milyon 86 bin yolcu taşıdı.
Starbucks'ın 2024 mali yılı genelindeki küresel karşılaştırılabilir mağaza satışları yüzde 2 düşerken, McDonald's'ın küresel satışları, 2024 yılının üçüncü çeyreğinde yüzde 1,5 azaldı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, yıl sonuna kadar tüm illerde hayata geçirilecek, "Depozitosu Olan Ambalajlar (DOA)" sistemiyle ilgili 11 soruda merak edilenleri yanıtladı.
Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya Kayak Merkezi'ni tercih eden yerli ve yabancı tatilciler, kayak ve snowboard yaptı.
Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde yaşayan Dilek İnam, çırak bulmakta güçlük çeken eşine tarım makineleri imalat ve tamirinde yardım ederek aile bütçesine katkı sunuyor.
Tokat İl Özel İdaresi tarafından, Pazar ile Artova ilçelerini bağlayan grup yolunda Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) yol uygulaması yapıldı.
Rize'de kız öğrenci yurdunda kalan 6 kişi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alındı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlı aylığının 4 bin 664 liraya, yüzde 70 ve üzeri engelli raporu bulunan kişilerin aylıklarının 5 bin 584 liraya, evde bakım yardımının 10 bin 125 liraya ve Sosyal Ekonomik Destek (SED) ödemesinin de 7 bin 94 liraya yükseltildiğini bildirdi.
Sahte zemzem suyu operasyonunda yakalanan iş yeri sahibinin Mekke'den aldığı zemzem suyunu çeşme suyuyla karıştırıp çoğalttığı ortaya çıktı. 5 ay içerisinde 90 milyon TL para kazanan şüpheli ifadesinde, "Bu suları sahte olduğunu düşünmüyorum. Çünkü şu ana kadar müşterilerden bana herhangi bir şikayet gelmedi” dedi.
Samsun'un Yakakent ilçesinde narko alan uygulamaları devam ediyor.
Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Hatayspor’a konuk oluyor.
Adliyede görevli Cumhuriyet Savcısı adayı otel odasında tabancayla başından vurularak ölmüş halde bulundu. Sosyal medya hesabından tehditler aldığı yönünde paylaşım yapan savcı adayının intihar etmiş olabileceği değerlendiriliyor.
Rize’nin doğal güzelliklerini ve turizm potansiyelini tanıtmak amacıyla düzenlenen etkinliklerden biri olan 10 Ocak Fotoğraf Sergisi, bu yıl altıncı kez sanatseverlerle buluştu. Rize Takip Medya tarafından organize edilen sergi, şehrin eşsiz çiçek türlerini doğa ve sanatseverlerin beğenisine sundu.
Rize’nin İyidere ilçesinde, Belediye Başkanı Saffet Mete’nin öncülüğünde başlatılan doğalgaz projeleri hızla devam ediyor. İlçede, bugüne kadar 43 kilometre doğal gaz hattı döşendi ve abone sayısı bini aştı. Yapılan çalışmalar, hem çevreye olumlu etkiler sağlıyor hem de ilçede yaşam kalitesini artırıyor.
Bayburt Üniversitesinde 20 bin metrekarede kurulan güneş enerjisi santrali (GES) sayesinde üniversitenin elektrik ihtiyacının yüzde 60'ı karşılanıyor.
