Trabzon'da çatıdan düşen kişi öldü
27.06.2023 - 12:25Trabzon'un Çaykara ilçesine bağlı Uzungöl'de çatıdan düşen kişi hayatını kaybetti.
- 1
- 0
- 2437
Trabzon'un Çaykara ilçesine bağlı Uzungöl'de çatıdan düşen kişi hayatını kaybetti.
Trabzon’un Yomra ilçesinde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.
Giresun'un Duroğlu beldesinde ahşap kulübesi toprak altında kalan ve kendisinden haber alınamayan kişiyi arama çalışmaları sürüyor.
Özel sektör çay fabrikaları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yaş çay yaş çay taban fiyatın altına inmeyince çay üreticileri çaylarını daha çok özel sektör firmalarına verdi.
Trabzon’un yüzyılını yaşayan yaşlı çınarların anlatımıyla kayıt altına alınan “Haykırışlar” kitabı okurlarıyla buluştu. Trabzon Sanatevi bahçesinde gerçekleştirilen imza gününde okuyucular yoğun ilgi gösterdi.
Karadeniz Bölgesi’nde yaşayanların önemli geçim kaynaklarından biri olan ve her yıl milyar dolarlık ihracat geliri sağlanan fındıkta halk arasında ’Drakula’ olarak bilinen Turunçgil Uzun Antenli Teke Böceği'nin yapılan çalışmalar sonucu popülasyonunun belli oranda denge altına alınmasına rağmen alandan tamamen çıkarılmasının söz konusu olmadığı belirtildi.
Trabzon'da, bu yıl ikincisi gerçekleştirilen "Türk Somonu Festivali" Necdet Kaya ve Eypio konseriyle sona erdi.
Trabzon'da, "Türk Somonu Festivali" organize edildi.
Artvin’de düzenlenen Türkiye U17 Futbol Şampiyonası'nda Trabzon Ortahisar Kanuni Futbol Kulübü ile Rize Belediyespor arasında oynanan maç sonrasında iki takım futbolcuları arasında kavga çıktı.
RİZE'nin Çayeli ilçesinde, Büyükdere Deresi üzerindeki 149 metre uzunluğundaki köprünün 30 metrelik beton bloğunun çökmesiyle İncesırt ile Maltepe köylerine ulaşım aksadı. Alternatif güzergahı kullanarak köylerine ulaşımın zor ve zaman aldığından yakınan bölge halkı, köprünün onarılmasını bekliyor.
Trabzon'da, gıda kontrol görevlileri tarafından yıl içinde 4 bin 318 işletme denetlendi.
Giresun’da etkili olan yağışlar sonrası Duroğlu beldesinde meydana gelen sel ve heyelanlar sonucu kaybolan şahsı arama çalışmaları sürüyor.
Gece saatlerinde denize giren kişi boğuldu.
Trabzon'un Akçaabat ilçesinde sürücü, akaryakıt istasyonunda park halindeki otomobilinde ölü bulundu.
Giresun Valisi Enver Ünlü, merkeze bağlı Duroğlu Beldesi’nde yaşanan sel ve heyelanların ardından incelemelerde bulunarak “Yaşanan sel ve heyelanlarda 1 kayıp vatandaşımız harici can kaybımız yok” dedi.
Karadeniz Teknik Üniversitesinden (KTÜ) derece ile mezun olan öğrencilere plaket takdim töreni düzenlendi.
Trabzon'un Yomra ilçesinde meydana gelen heyelan sonrası 3 ev tedbir amacıyla boşaltıldı.
Giresun’un merkeze bağlı Duroğlu Beldesi’nde etkili olan sel ve su baskınları sırasında Çağlayan mahallesindeki evinde tek başına yaşayan Rıdvan Coşar isimli şahsa ulaşılamadığı ve bulunması için arama çalışması başlatıldığı belirtildi.
Ordu'da heyelan nedeniyle kapanan Kabataş-Gölköy-Aybastı bağlantı yolunda ulaşım ekiplerin çalışması sonucu yeniden sağlanmaya başlandı.
Trabzon'da, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde "Afetlere Karşı Dirençlilik Zirvesi" organize edildi.
