Saruhan, Güneysu'da Yeniden İlçe Başkanlığına Seçildi
16.01.2023 - 13:05Büyük Birlik Partisi (BBP) Güneysu 1. Olağan İlçe Kongresi'nde mevcut başkan Mustafa Saruhan güven tazeledi.
- 0
- 3
- 1190
Büyük Birlik Partisi (BBP) Güneysu 1. Olağan İlçe Kongresi'nde mevcut başkan Mustafa Saruhan güven tazeledi.
Iğdır Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim'in vefat eden annesi Suna Sarıibrahim'in cenazesi, memleketi Rize'nin Çayeli ilçesinde toprağa verildi.
TRABZON'un Sürmene ilçesinde, Rumi takvime göre, yeni yılın ilk ayının adı olan 'Kalandar' için şenlik düzenlendi.
TRABZON'da düzenlenen Sağlık Turizmi Vizyon Toplantısının ikincisinde kentte görev yapan konsolos ve fahri konsoloslara şehrin sağlık tesisleri ve sağlık turizmi imkânları anlatıldı.
TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun vefat eden babası Ahmet Kumbuzoğlu, Trabzon’un Çaykara ilçesinde toprağa verildi.
TRABZON'da, 5 yıl aradan sonra yaz döneminde yeniden başlayan kruvaziyer turları, kış sezonunda da sürüyor.
Karadeniz'deki 11 ilde çeşitli projelere geçen yıl 530 milyon lira kaynak aktaran Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) Bölge Kalkınma İdaresi, 2023 hedefini 1 milyar lira olarak belirledi.
TRABZON'da öğrenciler, mimari dönemleri kostümler üzerinde yansıtarak tasarladıkları giysileri defile ile sergiledi.
TRABZON’da içerisinde 756 materyal ile kentin basın yayın tarihiyle ilgili Osmanlıca ve Türkçe eserlerin yer aldığı, Doğu Karadeniz Bölgesi'nin ilk ‘basın tarihi müzesi’, düzenlenen törenle açıldı.
KIRŞEHİR'de 10 aracın karıştığı zincirleme kazada annesi Sündüs Yamak (64) ile hayatını kaybeden Görkem Yamak'ın (29) kendi nişan töreninden dönüş yolunda olduğu ortaya çıktı.
Karadeniz'de ziyaretçilerin doğa içerisinde ulaşım sağlaması için uygulanan Yeşil Yol Projesi kapsamında geçen yıl 87 kilometrelik yolun standardı yükseltildi.
Rize'de 2023 yılının ilk oyunu, Trabzon Devlet Tiyatrosu'nun sahneleyeceği 'Yaşlı Bir Palyaço Aranıyor' olacak.
TRABZON'da, e-Ticaret sitesinde 1 milyon 200 bin TL'ye satılan araziyi almak isteyip, uydu fotoğraflarına inanarak kapora verdikten sonra 3 bin TL'si dolandırılan Yılmaz Çan (43), "Bu dolandırıcılar, en kıymetli lokasyonları belirleyip, 'Google Earth' üzerinden arazinin resimlerini ekleyerek inandırıcılığını had safhaya çıkarıyor; inanmamak elde değil" dedi.
TRABZON Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde, intörn doktor S.S.'yi başörtüsü nedeniyle ameliyata almadığı iddiasıyla idari soruşturmada açığa alınan Prof. Dr. Serdar Topaloğlu, "Meslek hayatım boyunca dil, din, ırk, mezhep ya da ideoloji farklılıklarıyla ne hastamı ne de meslektaşlarımı ötekileştiren bir duruşum olmamıştır.
TRABZON’un Beşikdüzü ilçesinde, 2018'de belediye tarafından yaptırılan, 100 milyon TL maliyetli, 3 bin 600 metre ile bölgenin en uzun mesafeli teleferik projesi, ilk yıl 60 bin kişi ağırlandıktan sonra işletilemeyince durduruldu.
YENİ yıla fiber dönüşüm için çalışan saha ekipleriyle birlikte Trabzon’da giren Türk Telekom CEO’su Ümit Önal, “Türkiye Yüzyılı’na 400 bin kilometreyi aşan fiber altyapımızla giriyoruz” dedi.
Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Doğu Karadeniz'deki turizm tesisleri yılbaşı tatilinde misafirlerini ağırlamaya hazır.
TRABZON Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'ndan 1461 öğrenci, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 'Her zaman her yerde okuyoruz' projesi kapsamında Trabzonspor Kulübü Akyazı Stadyumu'nun tribünlerinde kitap okudu.
Trabzon'da Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde faaliyet gösteren Obezite Merkezi, uzman gözetiminde kilo vermek isteyenlere ücretsiz hizmet sunuyor.
TRABZON’da, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve Medya Derneği işbirliğinde yerel medya buluşmaları kapsamında 'Dezenformasyonla Nasıl Mücadele Edilir' adlı panel düzenlendi.
