Süper Lig'de Karadeniz Dostluğu
16.06.2021 - 14:28Bu sezon Süper Lig’de aynı sezonda ilk kez mücadele edecek olan Trabzonspor, Çaykur Rizespor ve Giresunspor takımları arasında dostluk rüzgarı eserken fair-play mesajı verildi.
- 0
- 1
- 1003
Bu sezon Süper Lig’de aynı sezonda ilk kez mücadele edecek olan Trabzonspor, Çaykur Rizespor ve Giresunspor takımları arasında dostluk rüzgarı eserken fair-play mesajı verildi.
Rize'de anaokulu öğrencilerinin yaptığı resimler, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çocuk acil servisinin duvarlarını renklendiriyor.
Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde ayakkabı giyerken belindeki ruhsatlı tabancası ateş alan kişi hayatını kaybetti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder Yaylası'nda TOKİ tarafından yapımı devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili, "TOKİ liderliğinde beş bakanlığımızın koordinesinde burada bir dönüşüm hayata geçiriliyor. Gerçekten ince planlanan bir dönüşüm projesi." dedi.
RİZE İKİZDERE İLÇESİ ARCEVİT YAYLAK ALANI YOL YAPIM İŞİ - RİZE İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
İlkbaharda yağış Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde son 50 yılın en düşük seviyesine gerilerken, sadece Marmara ile Karadeniz bölgelerinde arttı.
Sağlık Bakanlığınca, Kovid-19'la mücadele kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumuna kayıtlı tüm çalışanların aşılanmasına başlandı.
KALE MAHALLESİ GRANİT KESME TAŞ MERDİVEN VE YOL YAPIM
Karadeniz Bölgesi'ni İç Anadolu'ya bağlayan en önemli güzergahlar arasındaki Çorum'da yaklaşık 675 milyon liralık yatırımla inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'ndeki T1 tünelinde kazı çalışmalarının yüzde 80'inin tamamlandığı bildirildi.
FİTTİNG'S MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR
Doğu Karadeniz'den yılın 5 ayında yapılan su ürünleri ihracatı, geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 196 artarak 35 milyon 215 bin 688 dolara ulaştı.
Rizeli Armatör Tahir Kıran, Çaykur Rizespor’un 19-26 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan kongrede Rizespor’un başkanlığına adaylığını açıkladı.
Rize Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mustafa Bakırcı, SGK borçlarının yapılandırılabileceği müjdesini verdi.
Rize’de yaşayan ve asıl mesleği aşçılık olan Ümmügülsüm Öztürk ile arkadaşı Büşra Kasap, hobi olarak başladıkları ipek böceği yetiştiriciliğini şimdilerde meslek haline getirdi.
Yaylalarının yanı sıra sahip olduğu tarihi ve doğal güzellikleriyle de Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden olan Doğu Karadeniz'de turizmciler, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadelede başlatılan kademeli normalleşme süreciyle turizmde hareketlilik yaşanmasını bekliyor.
Teknik direktör Bülent Uygun, yabancı oyuncu sayısının bir anda aşağı çekilmesinin sıkıntılara yol açacağını belirterek, "Her yıl yabancı sayısı birer birer düşürülebilir" önerisinde bulundu.
Rize'nin yöresel lezzetlerinin tanıtılacağı GastroRize Festivali, 1-3 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ihtiyaç fazlası olan 150 adet hasta karyolası, yatağa bağımlı hastaların hizmetinde kullanılması için Rize’ye bağışlandı.
Rize’de dere yataklarından çıkan çöplerin bir kısmı 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda sergilendi.
TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Pendik Millet Bahçesinde düzenlenen 5 Haziran Dünya Çevre Günü toplu açılış töreninde konuştu.
