Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz: Her Şey iyi Gidiyor
29.07.2022 - 15:48Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, “Her şey iyi gidiyor, eksik transferi de yaparsak en azından lig başlamadan transferi bitirmiş oluruz” dedi.
- 0
- 0
- 1177
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, “Her şey iyi gidiyor, eksik transferi de yaparsak en azından lig başlamadan transferi bitirmiş oluruz” dedi.
TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nin Ordu'daki açılışı yapıldı. 7 farklı dalda gerçekleştirilecek festival, 3 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak.
DÜZCE'de aynı aileden 3 kişinin pusuya düşürülüp öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 10 şüpheliden 8'i tutuklandı.
Türkiye'de yarından itibaren yazın en sıcak günlerinin yaşanacağı "eyyam-ı bahur"un etkisine girilecek.
KASTAMONU’nun Bozkurt ilçesinde inşaatta devrilen vincin altında kalan operatör Ali Nergiz (45) hayatını kaybetti.
Rize'nin Güneysu ilçesinde 27 yaşındaki Mehmet Çetin, yerden yaklaşık 20 metre yükseklikte 4 ağacın gövdesine çelik vidalalarla sabitlenmiş 6 metrekarelik ev yaptı.
Toprak Sergen'in yönetmenliğini üstlendiği "Bir Türk Masalı" filminin senaryosunu Sergen ile Başak Duru kaleme aldı.
Rize'den yılın 6 aylık döneminde 25 ülkeye yapılan çay ihracatı, 4 milyon 749 bin 567 dolara ulaştı.
RİZE Organize Sanayi Bölgesi'nde seri üretime geçen tesiste; çay çöpünden mangal kömürü elde edildi, çıkan metan gazı ile de elektrik enerjisi üretildi. Tesisin dünyada bir ilk olduğunu belirten Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, "Bu bizim için gurur kaynağı. Çay çöpünden mangal kömürü, bu çöpün metan gazından elektrik, çöpün sıvısından da organik gübre ile odun sirkesi elde ediliyor" dedi.
SAĞLIK Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, kapalı sosyal alanlarda klima kullanımının çok riskli olabileceğini belirterek, "Klima devamlı aynı havayı alıp tekrar veriyor. Bu havada solunum virüsleri, enfeksiyona neden olan virüsler varsa bunların bulaşma olasılığı artıyor" dedi.
"Anlasana", "Sürgün Gibi Masallarda" ve "Olanlar Olmuş" adlı unutulmaz eserlerin de aralarında olduğu çok sayıda şarkıya imza atan müzisyen ve şarkı sözü yazarı İlhan İrem, 67 yaşında hayatını kaybetti.
Bayburt'ta gizemiyle ziyaretçilerini etkileyen ancak göçükler nedeniyle iki yıldır kapalı olan Aydıntepe Yer Altı Şehri, restore edilerek yeniden turizme açılacak.
RİZE’de Tevfik İleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki yaş çay işleme fabrikasında hem çay sektöründeki işletmelere ara eleman yetiştiriliyor, hem de yıllık 24 ton kuru çay üretiliyor.
Son yıllarda edebiyat dünyasında ismini sıkça duyurmayı başaran Rizeli Şair - Yazar Ömer Yazıcı’nın romanı “ Gülayşa“ okurlarını etkilemeye devam ediyor.
BOLU'da, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından çiftçilerden buğday ve arpa alımı başladı. Çiftçiler, piyasadaki diğer alım yapan firmalara göre iyi fiyat veren TMO'ya yoğun ilgi göstererek, ürünlerini sattı.
TÜRKİYE'nin dünya ticaretinde lider olduğu ve bu yıl 307 bin ton ürünün ihraç edilerek 1 milyar 810 milyon dolar girdi sağlanan fındıkta gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ordu'da hafta sonu açıklanması beklenen taban fiyata çevrildi.
TRABZON'da, polisin bir otele düzenlediği operasyonda, fuhuş yaptıkları gerekçesiyle 13'ü yabancı uyruklu kadın, 18 kişi, gözaltına alındı.
RİZE’nin İkizdere ilçesindeki Cimil Vadisinin asırlık kültürü Cimil Çorabı’nın gelecek nesillere aktarılması için tescil çalışması başlatıldı.
Erzurum'da kara yolu kenarındaki yönlendirme levhası direğine çarpan otomobildeki kadın öldü, uzman çavuş eşi ile oğlu yaralandı.
BOLU'ya bağlı Yuva köyünde sudan zehirlendiği değerlendirilen 141 kişiden 41'inin tedavisinin çeşitli hastanelerde sürdüğü bildirildi.
