Çaykur Rizespor-İstanbulspor maçının hakemi belli oldu
09.11.2023 - 14:37Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında oynanacak olan Çaykur Rizespor-İstanbulspor maçının hakemi belli oldu.
- 0
- 0
- 2725
Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında oynanacak olan Çaykur Rizespor-İstanbulspor maçının hakemi belli oldu.
TPAO'ya Karadeniz'de ikili sınırlandırma anlaşmalarıyla belirlenen deniz yetki alanları içerisinde Münhasır Ekonomik Bölge veya kıta sahanlığında yer alan 4 saha için 8 yıl süreyle petrol arama ruhsatı verildi.
Trabzon’un teknoloji yıldızlarının bir araya getirildiği Bilim Şenliği, Trabzon Ortahisar Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonla bugün başladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Elektrik Elektronik Bölümü öğrencilerinin oluşturduğu Roket Takımı şenliğin ilgi odağı oldu.
Sürücüsünün ters yöne girdiği cip, içerisinde 11 kişinin bulunduğu otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1 bebek ile hamile kadın yaşamını yitirirken, 5’i çocuk 10 kişi de yaralandı.
T.C.S.B. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ
Trendyol Süper Lig'de 11. haftanın kapanış maçlarında Mondihome Kayserispor, sahasında Corendon Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti. Günün diğer müsabakasında ise Gaziantep FK, evinde Çaykur Rizespor'u 2-0 yendi.
Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 1. haftasında Gaziantep FK'ye 2-0 mağlup oldu.
Artvin'de Cumhuriyet'in 100'üncü yıl etkinlikleri kapsamında doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder Yaylası'nda incelemelerde bulundu.
Trabzon'un Hayrat ilçesindeki 200 yıllık han, bugünlerde dinlenme tesisi olarak hizmet veriyor.
Gümüşhane’de nesli tükenme tehlikesi altındaki su samurlarının Harşit Çayı içerisindeki keyifli anları kameralara yansıdı.
Karadeniz'in en güzel yaylalarından biri olarak kabul edilen Amlakit, ilk Rize seyahatinizde mutlaka uğramanız gereken özel noktalardan biri. Doğanın sükuneti, temiz havası ve eşsiz manzaralarıyla Amlakit Yaylası, Rize'nin keşfedilmesi gereken incilerinden biri olarak göz kamaştırıyor.
Ankara Devlet Tiyatrosu (DT), kasım ayı içerisinde iki farklı oyunu Rize'de tiyatroseverlerin beğenisine sunulacak.
Rize’nin Ardeşen ilçesinde düzenlenen 4. Atmaca Güzellik Beceri ve Doğaya Salım Festivali'nde atmacalar yarıştı.
Serdar Serdar, 11 yıldır başarıyla yürüttüğü Rize İl Hakem Kurulu Başkanı görevini, Rize Hakemler ve Gözlemciler Derneği’nde yapılan toplantıda Gürsel Yelkenci'ye devretti.
Türkiye’nin 4. büyük lojistik limanı olacak “İyidere Lojistik Limanı” deniz dolgu çalışmaları aralıksız sürüyor.
ÇAYKUR, Rize’de ve diğer illerde çay satış mağazalarını artırmaya devam ediyor. ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim çay satış mağazalarını Türkiye’de ve Rize’de artırmaya devam edeceklerini vurguladı.
Akşam saatlerinde dolmuş içerisinde öğrenciler arasında “Yan bakıyorsun” kavgası lise öğrencisinin bıçaklanmasıyla sonuçlandı.
Son yıllarda yükselen enflasyon ve arka arkaya gelen zamlar nedeniyle evlenmeleri zorlaşan vatandaşlara evlilik kredisi imkanı verilecek.
İsrail üçüncü günde de Cibaliye mülteci kampına saldırdı. İlk iki saldırılarda toplamda binden fazla insanın etkilendiği açıklanmıştı. İsrail ordusu bugün hem Cibaliye hem Bureyc kamplarına birden saldırdı. İsrail ordusu bir başka kampa broşür atarak saldırı düzenleyeceğini haber etti.
