Çorum'da üniversite öğrencilerine ücretsiz çamaşır yıkama hizmeti
01.10.2022 - 17:29ÇORUM'da belediye üniversite öğrencilerinin çamaşırlarını ücretsiz yıkama hizmeti sunuyor.
- 0
- 0
- 624
ÇORUM'da belediye üniversite öğrencilerinin çamaşırlarını ücretsiz yıkama hizmeti sunuyor.
SİNOP'ta, 70 hektarlık alana sahip Erfelek Tatlıca Şelaleleri Tabiat Parkı'nda ağacın devrilmesi sonucu 2 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin de yaralandığı olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.
İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, "Devletimizin gücü hasarları onarmaya yeter ama afetler olmadan önce birtakım önleyici tedbirlerin alınmasının önemini gördük" dedi.
TRABZON'un Ortahisar ilçesinde G.K., tabancayla vurduğu Uğur Çakır'ı yaralarken, seken kurşunlardan biri de yüzüne isabet eden Onur Mert'i yaraladı.
BOLU'da, D-100 karayolunda cip ile çarpışan polis aracındaki 2 polis memuru yaralandı.
TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı'nın organize ettiği '2023'e Doğru Şehir Buluşmaları' programı kapsamında Samsun’a gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Toybelen Sanayi Sitesi Temel Atma ve Toplu Açılış Töreni’ne katıldı.
ORDU’nun Ünye Limanı'nda yurtdışı ihracı yapacak olan ilk Ro-Ro seferi için tören düzenlendi.
RİZE’de sürücüsün kontorülünden çıkıp takla atan otomobil, karşı şeride geçerek kaldırımda yürüyen yayaya çarptı.
ARTVİN’in Hopa ilçesinde, 2011 yılında dönemin başbakanı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi öncesi çıkan olaylarda polisin sıktığı biber gazıyla fenalaştığı öne sürülen emekli öğretmen Metin Lokumcu'nun (55) ölümüne ilişkin 13 polisin yargılandığı davada; mahkeme bir kez daha dönemin kaymakamı Abdullah Aktaş'ın yeniden tanık olarak dinlenmesi talebini reddetti.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Konut, otel inşaatı, tuvalet gibi yerleri yıktık, yıkmaya da devam ediyoruz. Sit alanı içerisinde yapılan kaçak yapılaşmaları yıkmak zorundayız" dedi.
Malezya Yatırım Geliştirme Kurumu (MIDA) İstanbul Ofisi'nin açılışı, Malezya Kıdemli Bakanı ve Uluslararası Ticaret ve Sanayi Bakanı (MITI) Dato' Seri Mohamed Azmin Ali tarafından gerçekleştirildi.
Fransa Ekonomi ve Maliye Bakanı Bruno Le Maire, İngiltere'nin ekonomisinden endişeli olduğunu belirterek, hükümetin 45 milyar sterlin hacminde vergi indirimlerini içeren düzenlemesi için "İngiltere'yi felakete götürebilir" değerlendirmesinde bulundu.
ÇORUM’da, 4 ay önce düğünde başına yorgun mermi isabet eden Berke Düzgün'ün (6) yaralanması olayıyla ilgili yürütülen soruşturmada; düğün alanından toplanan 5 bin 482 boş kovanın kriminal incelenmesi tamamlandı.
BARTIN’ın Amasra açıklarında palamut bolluğu yaşanıyor.
TRABZON’da kontrolden çıkan otomobilin 50 metre yükseklikten şarampole uçtuğu, sürücü Mehmet Güngörmüş (32) ile eşi Emine (27) ve oğulları İnayet (6) ve Yavuz Selim Güngörmüş'ün (3) hayatlarını kaybettiği kazanın nedeni araştırılıyor.
ENERJİ ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 2023 yılının ilk çeyreğinde Karadeniz Gaz Sahası'ndaki doğal gazı vatandaşlara ulaştıracaklarını belirterek, "Karadeniz Gaz Sahası'ndaki üretimi kontrol edecek olan kablo gemisi İstanbul Boğazı'na geldi.
ÇEVRE, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal konut projesiyle ilgili, "Projeyle ilgili karışık bir şey yok, karışıklık olmadığını da yapılan 5 milyon başvurudan anlıyoruz" dedi.
ORDU'nun Altınordu ilçesinde 24 Mart'ta tartıştığı sevgilisi Eda Evli'yi (22), boğarak öldüren Sinan Şimşek (36), hakim karşısına çıktı.
ARTVİN'de, kamyonun yakıt deposuna kaynak yapıldığı sırada meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı.
ÇORUM'da otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü Kenan Çalış'ın (45) dili boğazına kaçtı. Kazaya karışan otomobilin sürücüsü Gülcan Yavuz'un (35) müdahalesiyle hayatta kalan Çalış, "Gözümü hastanede açtım.
