Rize’deki intihar girişimi yürekleri ağza getirdi
23.08.2023 - 20:50Rize’de intihara kalkışan bir kişi ikna edilerek teşebbüsünden vazgeçti.
- 2
- 0
- 5618
Rize’de intihara kalkışan bir kişi ikna edilerek teşebbüsünden vazgeçti.
Trendyol Süper Lig takımlarından Trabzonspor ve Çaykur Rizespor mücadelesinin detayları merakla takip ediliyor.
Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında 26 Ağustos Cumartesi deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İlhan Palut, "Beraber oynamamız ve yanında ofansif üretkenlikten örnekler vermemiz lazım. Umarım seyir açısından güzel, keyifli bir mücadele olur." dedi.
Sağlık Bakanı Koca, Kovid-19'un yeni varyantına ilişkin, "Bu görülen varyantlar sakın ha bizi asla endişelendirmesin ve asla eski kapandığımız dönemlere geçme gibi bir durum söz konusu değil." dedi.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Galatasaray'da forma giyen 18 yaşındaki genç futbolcu Hamza Akman'ı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.
Rizeli iş insanı ve Nalia Restaurant'ın sahibi Süleyman Tarakçı, kardeşi Erol Emirhan Tarakçı ile birlikte Rize mutfağını geliştirmek adına yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale'deki orman yangınına sabah saatleri itibarıyla 7 yangın söndürme uçağı ve 22 helikopterle havadan müdahalenin sürdüğünü bildirdi.
İzmir’in kavurucu sıcağından kaçıp Gümüşhane’nin tarihi ve doğal güzelliklerini görmek için gelen doğaseverler kentin çatısı olan Artabel Gölleri Tabiat Parkının yaklaşık 3 bin metre rakımdaki göllerinde serinledi.
Giresun’un Keşap ilçesinde kontrolden çıkan araç uçuruma yuvarlandı. Kazada 1 kişi öldü, 4 kişi ise yaralandı.
İlahiyatçı-yazar Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Sümela Kültür Yolu Festivali'nin dördüncü gününde "Dosta Doğru" söyleşi programı ile Trabzonlularla bir araya geldi.
Liseye Giriş Sınavı’nda (LGS) almış olduğu 500 tam puanla Türkiye birincilerinden olan Alihan Er Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’i ziyaret etti.
Giresun'da 22 Ağustos 2020 tarihinde yaşanan sel afetinde Tirebolu-Doğankent karayolu üzerinde bulunan bir menfezin çökmesi sonucu şehit olan 5'i asker biri iş makinesi operatörü 6 kişinin hayatlarını kaybettiği yerde yapılan Altı Şehitler Köprüsü'de günün anısına bir anma töreni düzenlendi.
Gümüşhane’nin Torul ilçesinde dinleme tesisi işletmeciliği yapan “Pala Dayı” lakaplı 63 yaşındaki Ali Kemal Küçükosmanoğlu’nun iş yerine müşteri çekebilmek için yaptırdığı reklam tabelaları sürücüleri şaşırtıyor.
Şavşat nehrine düşen kamyonet sürücüsü Zübeyir Topal’ın cesedi 91 gün sonra bulunarak ekiplerce nehirden çıkartıldı.
Bugünlerde Rize’de dar ve orta gelirli hanelere göre kiralık ev bulmak oldukça zor. Ayrıca mevcut kiracılar ise mal sahipleri ile anlaşmakta zorlanıyor.
Çayeli Kaymakamlığı, Çayeli Belediyesi, Çayeli Dernekler Federasyonu (ÇAYDEF) ve Çayeli Vakfı işbirliğiyle düzenlenen "9. Çayeli Kültür ve Sanat Festivali" renkli görüntülerle sona erdi.
Giresun Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Ülfet Çakır, yaptığı açıklamada veteriner hekimler olarak veteriner hekimliğin sağlıkta şiddet yasasına dahil edilmesini talep etti.
Trabzon’un “en sinirli iller” arasında olmadığını bir önceki haberimizde duyurmuştuk. Bu kez TÜİK’in 'Yaşam Memnuniyet Araştırması'nda Trabzon’un “en mutlu il” olduğunu ümit ederek, sonuçları açıklıyoruz.
Rize’de yapımı devam eden Şehir Hastanesi hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Rİze Milletvekili Muhammed Avcı, Rize Şehir Hastanesinin 100 yıllık ihtiyacını karşılayacak şekilde 350 dönümlük bir alanda planlandığını belirtti.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'da artan turizm trafiği nedeniyle yolcu sayısının arttığına dikkat çekerek, yeni bir havalimanı projesinin planlandığını söyledi.
