RTEÜ'de diş tedavisi korkusuna ‘anestezili' çözüm
17.10.2025 - 10:40TÜRKİYE'de her 4 kişiden 1'inin yaşadığı diş tedavisi korkusu ağız ve diş sağlığı olumsuz etkiliyor.
- 1
- 0
- 15083
TÜRKİYE'de her 4 kişiden 1'inin yaşadığı diş tedavisi korkusu ağız ve diş sağlığı olumsuz etkiliyor.
Ordu’nun Ünye ilçesinde bir oto galeriye uzun namlulu silahla gerçekleştirilen saldırıda 1'i ağır, 2 kişi yaralandı.
Bolu'nun doğa harikası Yedigöller Milli Parkı'nda, sonbaharın gelmesi ile birlikte renk cümbüşü yaşanıyor. Yeşil ile sarının farklı tonlarına bürünen Yedigöller, dronla görüntülendi.
Zonguldak’ta Erdemir Anadolu Lisesi tuvaletinde 12’nci sınıfa giden iki öğrenci arasında ‘sigara isteme’ tartışmasında Berk E., ‘sigara kullanmıyorum’ diyen Uygar T.U.’ya (16) yumruk attı. Çenesi kırılan Uygar T.U. hastanede tedavi altına alınırken, Berk E. İse çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
Samsun’un İlkadım ilçesinde dolmuşa arkadan çarpan motosikletin sürücüsü Arda U. (16), yaralandı.
Kalp-damar hastalıkları dünyada en sık ölüm nedeni olurken stent takılan hastalarda ilaçlara uyum ve yaşam tarzı değişikliği hayati önem taşıyor.
Tüm sigara markalarının güncel fiyat listesi...
Süper Lig’de bu hafta Çaykur Rizespor ile Trabzonspor arasında oynanacak Karadeniz derbisi öncesi flaş bir karar alındı.
Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Ali Hamza Pehlivan, Rize'nin Çayeli ilçesinde yapımı devam eden afet konutlarında incelemelerde bulundu.
Rize'de 2025-2026 sezonu Okul Spor Faaliyetleri Planlama ve Koordinasyon Toplantısı, gerçekleştirildi.
Rize'de ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine giysi yardımında bulunuluyor.
Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde polisin ‘dur’ ihtarına uymayan alkollü sürücü kovalamaca sonucu yakalanırken, sürücüye 13 bin 602 TL idari para cezası yazılarak ehliyetine 6 ay el konuldu. Sürücünün babası da aracın lastiklerini patlak görünce oğluna sert tepki gösterdi.
Erzurumlu iş insanı Ferit Kaya, Van'da kaldığı yurttan ayrıldıktan sonra kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedeni göl kenar bulunan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in olayını aydınlatacaklara 4 milyon TL ödül vaat etti.
İzmir’in Konak ilçesinde 27 yaşındaki kadın, eski eşi tarafından sokak ortasında bıçaklanarak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan genç kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Samsun'da rehber öğretmeni kızını boğarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan anne, ilk kez hakim karşısına çıktı.
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Erzurum şubesinin ortaklaşa düzenlediği "Erzurum Yazarlık Mektebi" başlıyor. Yazarlık Mektebine başvurular 27 Ekim'e kadar sürecek.
Denizli'de 800 kiloluk dev bir orkinos balığı yakalayan işadamı Alptuğ Önal, avını çalışanları ve sevdiklerine ikram etti.
Karabük'ün Safranbolu ilçesinde ormanlık alanda yetişen kanlıca mantarı tezgahlarda yerini aldı.
Trabzon'da, el emeği ürünlerin yer aldığı "Büyük Aile" temalı sergi düzenlendi.
