İhtiyaç sahibi çocuklara bot ve mont yardımı yapıldı
12.12.2024 - 17:49Samsun'un Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık ilçesinde 750 ihtiyaç sahibi öğrenciye bot ve mont yardımı yapıldı.
- 0
- 0
- 1027
Samsun'un Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık ilçesinde 750 ihtiyaç sahibi öğrenciye bot ve mont yardımı yapıldı.
Artvin Çoruh Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, uygulama atölyesinde Türk mutfağının temelini oluşturan yöresel yemekleri öğreniyor.
Trabzon'da bir inşaatta göçük meydana geldi.
Amasya'da maden ocağında göçük altında kalan işçinin kurtarılması için çalışma başlatıldı
- Doğu Karadenizli balıkçıların yağışlı hava nedeniyle denize açılamaması hamsi fiyatlarının yükselmesine neden oldu.
D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişinde kar yağışı başladı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütü DEAŞ'a yönelik 5 ilde düzenlenen "Gürz-29" operasyonlarında, 47 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
Samsun'un İlkadım ilçesinde hakkında 57 yıl 3 ay 10 gün hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.
TFF Kadınlar 2. Ligi B Grubu'nda mücadele eden Rusumat-4 Spor'un 34 yaşındaki futbolcusu Ezgi Yurdakul ile teknik sorumlu eşi ve kulübün yöneticisi kayınvalidesiyle takımın başarısı için çaba gösteriyor.
Konya'da yaşayan 18 yaşındaki Suriyeli Enes Hajderviş, 12 yıl önce Suriye'nin başkenti Şam'daki Sednaya Hapishanesi'nde götürülen babasıyla ilgili haber almayı bekliyor.
Samsun'un merkez İlkadım ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda kumar oynayan 6 kişiye 38 bin 550 lira para cezası uygulandı.
Rize’de, “kanserle mücadele” adı altında vatandaşlardan para topladığı iddia edilen bir kişi, belediyeye gelen şikayetler üzerine ekipler tarafından yakalanarak İl Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi.
Rize’nin sevilen müzisyenlerinden Barış Erdoğan, yalnızca sanatçı kimliğiyle değil, aynı zamanda dijital içerik üreticisi olarak da tanınmaya başladı. Erdoğan, 'hepbilgi1' kanalında teknoloji tutkunlarıyla bir araya geliyor.
Yavuz Ağıralioğlu'nun genel başkanlığında kurulan ve Türkiye siyaset sahnesine yeni bir soluk getiren Anahtar Parti'nin (A Parti) Rize İl Başkanlığı görevine Avukat Remzi Kutanoğlu atandı.
Rize Takip ekranlarında her pazartesi saat 20:00’de yayınlanan 90+3 programı, bu hafta da Rizespor’a dair çarpıcı konularla izleyicilerin karşısına çıktı. Spor yorumcuları Osman Öksüz ve İsmet Satır’ın hazırlayıp sunduğu programda, Gaziantep deplasmanında Akintola’nın yaptığı hareket gündem oldu.
Harasta Askeri Hastanesi morgunda torbalara istiflenmiş ve işkence izleri taşıyan yaklaşık 40 ceset otopsi işlemleri için El Müctehid Hastanesi’ne taşındı.
Bursa'nın Karacabey ilçesinde bir ketçap fabrikasının depo kısmında zemin etüdü yapan operatör, yaklaşık 20 metre kazı yaptıktan sonra suyla karışık gaz çıktığını fark etti. Olay yerine gelen BOTAŞ ekipleri, zeminden çıkan gazın yüzde 80 doğal gaz olduğunu tespit etti.
Çorum’un Alaca ilçesinde pirinç yüklü tırın devrilmesi neticesinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Tırın kabin kısmında sıkışan yaralılar, ekiplerin 2,5 saat süren çabası ile kurtarıldı.
KVKK, çocukların kullandığı hesaplarla ilgili, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hükümlerine aykırı davranışta bulunan Instagram'ın sahibi Meta'ya 11 milyon 500 bin lira idari para cezası uygulanmasını kararlaştırdı.
Van’da polis ekiplerince durdurulan bir tırın dorsesindeki hasta yatağının başlığına zulalanmış 5 kilo 480 gram metamfetamin ele geçirildi.
