Karabük'te park halindeki 2 tırın dorsesi yandı
11.06.2025 - 11:48Karabük'te park halindeki 2 tırın dorsesinde çıkan yangın söndürüldü.
- 0
- 0
- 1057
Karabük'te park halindeki 2 tırın dorsesinde çıkan yangın söndürüldü.
Bartın'ın 6 bin 600 nüfuslu tarihi ve turistik ilçesi Amasra'ya 4 günlük Kurban Bayramı tatilinde 31 bin 866 araç giriş yaptı, günübirlik tatilcilerle yaklaşık 150 bin kişi ilçeyi ziyaret etti.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da 5'i kiralık olmak üzere 8 futbolcunun sözleşme süresi sona eriyor.
Rize’de deli balın kontrolsüz tüketimine dikkat çekmek isteyen esnafın bal kavanozuna yazdığı ‘Adami uzatur’ ifadeleri görenlerin ilgisini çekti.
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde denizdeki dalga nedeniyle Hamza (9) ve Hazal A. (13) kardeşler boğulma tehlikesi geçirdi.
Çorum'un Alaca ilçesinde, düğünden dönenleri taşıyan minibüsün şarampole devrildiği kazada 1'i ağır, 17 kişi yaralandı.
RİZE İLİ PAZAR İLÇESİ MELYAT MEVKİİ KATI ATIK ŞANTİYE BİNASI VE ÇEŞİTLİ İŞLER YAPILMASI İŞİ
Çaykur Rizespor Kulübü'nün 94. Olağan Genel Kurul Toplantısı, 14 Haziran 2025 Cumartesi günü saat 11.00'de Rizespor Futbol Akademisi altyapı tesislerinde yapılacak.
Artvin’in Murgul ilçesinde meydana gelen kazada, bir kamyon yıkama alanına park etmeye çalışırken kontrolden çıkarak dereye uçtu. Kazada kamyon şoförü yaralandı.
Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, tarafından bir markette son tüketim tarihinin geçtiği tespit edilen 33 ürüne el konuldu.
Aksaray'da 2 gündür kayıp olarak aranan 26 yaşındaki genç motosikletiyle çıktığı dağda arkadaşları tarafından ağır yaralı olarak bulundu.
Sağımını henüz yeni gerçekleştirdiği deli baldan tadan arıcı ölümden döndü.
Kurban Bayramı'nda sofraların vazgeçilmezi olan kavurmanın yumuşak ve lezzetli olması için uzmanlar doğru et seçimi ve pişirme tekniklerine dikkat çekti.
Samsun'da 45 yıllık öğretmen Mustafa Tiken için görev yaptığı okulda düzenlenen veda töreninde duygusal anlar yaşandı.
Batman'ın Kozluk ilçesinde 8 yıl önce terör örgütü PKK'nın saldırısı sonucu 22 yaşında şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın için anma programı düzenlendi.
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ufuk Bülbül, yazın gelmesiyle birlikte sık görülmeye başlayan yılanlara ilişkin, "Yılanları fazla rahatsız edici hareketlerden kaçınmamız gerekiyor.
Trabzon’un Tonya ilçesinde besici Mustafa Aydın’ın (30) Kurban Bayramı için aldığı keçisi ahırdan kaçıp kayboldu.
PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın şehadetinin 8’inci yıldönümünde kabri başında dualarla anıldı. Programda konuşan baba Sadık Yalçın, "Allah, devlete ve millete zeval vermesin sözünün hiçbir zaman yere düşmemesi için dua ediyoruz" dedi.
Rize'de geçtiğimiz gün meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybettiği kazada arabanın içeriye giren arı nedeniyle kontrolden çıkarak kaza yaptığı öğrenildi.
Rize'nin Ardeşen ilçesinde 13-15 Haziran tarihleri arasında Fırtına Kültür Sanat Şenliği düzenlenecek.
