Giresun’da “Özgürlük Yolu Projesi” başladı
07.07.2023 - 14:10Giresun Belediyesi şehrin tarihi ve kültürel varlıklarını gün yüzüne çıkararak turizme kazandırma çalışmalarını sürdürüyor.
- 0
- 0
- 965
Giresun Belediyesi şehrin tarihi ve kültürel varlıklarını gün yüzüne çıkararak turizme kazandırma çalışmalarını sürdürüyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına ilişkin, "İyileştirmeler hususunda bakanlarımıza gerekli talimatı verdim. Cumhurbaşkanı Yardımcımız ve ilgili bakanlarımız çalışmalarına başladı." dedi.
İkinci el motorlu kara taşıtları, üretici veya distribütör tarafından tavsiye edilen güncel satış fiyatının üzerinde bir fiyattan 1 Ocak 2024'e kadar ilan yoluyla pazarlanamayacak.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nden (RTEÜ) Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Demirbaş yürütücülüğündeki proje ile liman yengecinin gıda sektöründe yer alması amaçlanıyor.
‘Rize Turizmine Tercüman Ol’ projesi kapsamında eğitim alan kursiyerler, Rize-Artvin Havalimanı’nı ziyaret etti.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, kent merkezinde devam eden içme suyu altyapı çalışmalarını inceledi.
Artvin'in Şavşat ilçesinde 23 Mayıs Salı günü seyir halindeyken kamyonuyla düştüğü nehirde akıntıya kapılarak kaybolan sürücü Zübeyir Topal için arama çalışması 44 gündür devam ediyor.
Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
Rusya'nın Sibirya bölgesinde doğan ve 55 sene önce memleketi Trabzon'a dönen 68 yaşındaki Kadem Morçoloğlu, Of ilçesindeki dükkanında 54 yıldır eskiyen ayakkabı ve çantaları onarıyor.
Gümüşhane’nin Torul ilçesinde elektrik akımına kapılan imamı hastaneye yetiştirmek isteyen otomobil kaza yaptı. Elektrik çarpması sonucu ağır yaralanan imam hatip kurtarılamadı.
TMMOB Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Başkanı Fikret Atalar, Trabzon’un Çağlayan mahallesinde dün meydana gelen ve bir kişinin ölümü ile sonuçlanan buhar kazanı patlaması ile ilgili açıklamalarda bulundu.
AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, son yıllarda Rize için en büyük yatırımları hayata geçirdiklerini belirtti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Enflasyon oranlarının belli olmasıyla birlikte biz de memur ve emeklilerimize verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz” dedi.
Rize’nin Çayeli ilçesinde meydana gelen kazada 16 yaşındaki Furkan Şirin hayatını kaybetti.
1 kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı feci kaza bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, 2023 mahsulü tahmini fındık rekoltesinin sayımına başlanılan çotanak sayımı ile netlik kazanacağını ifade etti.
Rize'deki Söğütlü kavşağında büyüyen otlar nedeniyle sürücüler zor anlar yaşıyor.
Dün gece saatlerinde Rize’nin Çayeli ilçesinde meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti.
Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bir iş yerinde bu sabah meydana gelen buhar kazanı patlamasında 1 kişi hayatını kaybetti.
Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada, 1'i bebek 5 kişi yaralandı.
