Rize'de Yiğit Demirel Anısına Turnuva Düzenlendi
31.01.2023 - 17:42Rize'de üzerine kale direği devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 8 yaşındaki minik futbolcunun anısına futbol turnuvası düzenlendi.
- 0
- 0
- 1135
Rize'de üzerine kale direği devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 8 yaşındaki minik futbolcunun anısına futbol turnuvası düzenlendi.
TBMM'de görüşmeleri devam eden kamuya olan borçların yapılandırılmasına ilişkin kanun teklifiyle, vergi dairelerince 43,5 milyar lira, Sosyal Güvenlik Kurumunca da 47,8 milyar lira tahsilat yapılması bekleniyor.
AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse, 14 Mayıs’ta yapılması planlanan milletvekilliği seçimlerinde aday adaylığı için görevinden istifa etti.
Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) düzenlediği Cumhuriyet tarihinin en geniş katılımlı "Kış Tatbikatı-2023" Kars'ta devam ediyor.
Kurak bir kış geçiren İstanbul’da barajların doluluk oranı yüzde 28 seviyesine düştü. İstanbul’a su sağlayan barajlardaki doluluk da gerilerken, bu oran son 10 yılın en düşük oldu. En kurak olan Alibey Barajında su seviyesi yüzde 15.71 olarak ölçüldü.
Milli Eğitim Bakanı Özer, 2022-2023 eğitim öğretim döneminin ikinci yarıyılının başlayacağı 6 Şubat itibarıyla 5 milyon öğrenci için kademeli olarak hayata geçirecekleri ücretsiz yemek uygulamasına ilişkin hazırlıkları tamamladıklarını bildirdi.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 2022 yılının 46,3 milyar dolar turizm geliriyle tamamlandığını belirterek, "Bütün bu rakamlara baktığınızda, hem toplam gelir hem kişi başı gecelik gelirde Cumhuriyet tarihi rekorlarını Türkiye kırmış oldu" dedi.
Küresel ekonomik koşullar zorlaştıkça, küçük ve orta ölçekli işletmeler için ödemeler dengesi ve nakit akışı önemli konular haline geldi. Avrupa’nın 30 ülkesinde 70'i aşkın üyesiyle KOBİ'lerin temsilciliğini üstlenen SMEunited’ın paylaştığı verilerde, 30 gün içinde yapılan ödemelerin küçük ve orta ölçekli işletmelerin nakit akışlarında yüzde 66 iyileşme sağladığı tespit edildi.
Anadolu rock ve pop müziğin önemli isimlerinden, şarkıcı, besteci, söz yazarı ve televizyon programcısı Mehmet Barış Manço, vefatının 24. yılında yad ediliyor.
Eşinin görevi dolayısıyla 40 yıl farklı illerde yaşadıktan sonra memleketi Trabzon'a dönen Bilgi Kurbetli Mısır, tarihi Alacahan'da açılan kursta yaklaşık 3 aydır kadınlara atık kumaşlardan tablo yapmayı öğretiyor
Samsun'da yaşayan Sema Sarıçam, oğlunun isteği üzerine başladığı waldorf bez bebek yapımında kendisini geliştirerek, yurt içinden ile farklı ülkelerden talep edenlere gönderiyor.
Trabzon’un Ortahisar ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kadir Sert, uyguladığı sıra dışı hizmetle dikkat çekiyor.
BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 95,54 puan azalırken, toplam işlem hacmi 76,5 milyar lira düzeyinde gerçekleşti.
Rize'de yolun karşısına geçmeye çalışan hemşireye otomobiliyle çarparak ölümüne sebep olan sürücü tutuklandı.
Rize'de trafik kazası neticesinde hayatını kaybeden hemşire, memleketi Sakarya’nın Taraklı ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
Emeklilikte Yaşa Takılanlarla (EYT) ilgili düzenlemeleri içeren Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu.
Tokat'ın Niksar ilçesindeki bir park yakınlarında temizlik yapan belediye işçilerince 16 yıl önce bulunan Roma dönemine ait mozaikler, koruma altına alındı.
Trabzon'da, 6 yıl önce başladığı takı yapımında profesyonelleşen ve iş yeri açan Mehtap Hacısalihoğlu'nun tasarımları, yurt içinin yanı sıra 24 ülkede alıcı buluyor.
Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Hamdi Gürdoğan, AA muhabirine, bölgeden geçen yıl 15 ülkeye 852 ton bal ihraç edildiğini söyledi.
Rize'de bir vatandaş, uyuşturucudan dolayı kardeşini kaybetmesi üzerine madde bağımlılığına karşı farkındalık oluşturmak için dizi çekerek herkesin beğenisini kazandı.
