20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvurular başladı
20.05.2024 - 17:32Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvurular, bugünden itibaren 31 Mayıs'a kadar elektronik ortamda alınacak.
- 0
- 0
- 1874
Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvurular, bugünden itibaren 31 Mayıs'a kadar elektronik ortamda alınacak.
Mardin’de kurulan Çaykur Rizespor Taraftarlar Derneği’nde yeşil-mavi sevda yaşatılıyor.
Rize'den yılın ocak-nisan döneminde yapılan çay ihracatı yüzde 13 artarak 5 milyon 894 bin 237 dolara ulaştı.
Rize'deki bir hastanede güvenlik görevlisi olarak çalışan kişi, evinde ölü bulundu.
Saadet Partisi Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç, açıklanan yaş çay alım fiyatının yeterli olmadığını belirterek, "Üretim maliyetlerinin artmasına karşılık taban fiyatta üreticiyi tatmin edecek bir artış yapılmamıştır" dedi.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 21 sözleşmeli personel istihdam edecek.
ÇAYKUR’un 2024 yılı mevsimlik işçi alımı kapsamında 45 çay eksperi alımı için başvurular bugün sona eriyor.
Türk savunma sanayisi bünyesinde geliştirilen ve güncel ihtiyaçlar doğrultusunda yenilenen EJDER KUNTER 4X4 Özel Amaçlı Platform, ilk kez yurt dışında sergilenecek.
Rize’nin Pazar ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri, tarihi Ciha Kalesi’nde düzenlendi.
Karabük'ün Eflani ilçesinde haber alınamayan 73 yaşındaki kişinin cesedi, ormanlık alanda bulundu.
Rize’de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.
Çaykur Rizesporlu oyuncu Zeqiri sarı kart cezalısı durumuna düştü.
Çaykur Rizesporlu oyuncu David Akintola, Kasımpaşa maçının 72. dakikasında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düştü.
Rize’de geçmiş dönemlerde daha çok yiyeceklerin saklanması için kullanılan serenderler otel odası oldu.
Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında sahasında Kasımpaşa ile 0-0 berabere kalan Çaykur Rizespor'da teknik direktör İlhan Palut, "Bu güzel sezonu iç sahada galibiyetle noktalamak isterdik ama bugün bir puan alabildik." dedi.
Rize'de 15-24 yaş aralığındaki genç nüfusunu toplam nüfus içindeki oranı 13,4 olarak hesaplandı.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Rize'de yalnız yaşayan kişilerin sayısı belli oldu.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9-16 Mayıs'ta 1 milyon 968 bin 551 aracın denetlenerek, 416 bin 230 cezai işlem uygulandığını bildirdi.
Türkiye'nin, yaklaşık 13 milyona ulaşan genç nüfusu Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin toplam genç nüfusunun yüzde 27'sine karşılık geliyor.
Rize'de nisan ayındaki konut satışı, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre azaldı.
