Çayeli'nin en kalabalık mahallesi belli oldu
19.02.2024 - 11:20Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) 2023 verilerine göre, Rize'nin Çayeli ilçesindeki en kalabalık mahalle belli oldu.
- 0
- 0
- 3575
Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) 2023 verilerine göre, Rize'nin Çayeli ilçesindeki en kalabalık mahalle belli oldu.
Seçmenler, 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde oy kullanacakları sandıkları, Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) internet sitesi, e-Devlet, YSK seçmen sorgulama mobil uygulaması veya YSK çağrı merkezinden sorgulayabilecek.
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, başkanlık bünyesinde oluşturulması önerilen NATO Müdürlüğü ile ilgili, "Bu konuda kısa vadede organizasyonel bir adım atacak ve yapılanmamızı buna göre şekillendireceğiz." dedi.
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Trabzon Şubesince "Şehitler Gecesi" programı düzenlendi.
Prof. Dr. Zeynep Gökcan Çakır, havaların soğumasıyla kapalı ortamda uzun vadede maruz kalınan nargile dumanının karbonmonoksit zehirlenmesine neden olduğunu ve grip gibi semptomlarla ortaya çıkabildiğini söyledi.
2023 yılında 180 ülkeye gerçekleştirdikleri 2 milyar 752 milyon 497 bin dolarlık halı ihracatıyla dikkat çeken halı ihracatçıları GAHİB Başkanı Zeynal Abidin Kaplan Başkanlığında İstanbul’da düzenlenen Halı Sektör Kurulu toplantısının ardından halı sektöründe yaşanan sorunların çözümü ve sektörün gelişmesi değerlendirildi.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile D ve M plakalı dolmuşlar, ulaşım hizmet kalemlerindeki fiyat artışı nedeniyle mecburi düzenlemeye gidiyor. Büyükşehir otobüsleri ve dolmuşlar 19 Şubat Pazartesi gününden itibaren yeni tarifeye göre hizmet vermeye başlayacak.
Riskli sürücülerin poliçe sorununa çözüm bulmak için geliştirilen "Sigorta Aracıları Teklif Platformu" ile sürücülerin kısa sürede poliçeye ulaşması hedeflenirken teklif vermeyen şirketlerin tespiti kolaylaşacak.
Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) 2023 yılı verilerine göre, Rize'nin en kalabalık köyü belli oldu.
Rize'de Andon-İkizdere Tüneli için başlatılan imza kampanyasında 10 bin imza toplandı.
Türkiye'nin 4'üncü operatörü olarak hizmet verecek Netgsm, "0510 22X XXXX" numara blokuyla bu ay itibarıyla abone alımına başladı.
Bilgisayarlara, cep telefonlarına ve hatta arabalara yerleştirilen ve her türden içeriği keşfetme şeklimizi değiştirecek diyaloğa dayalı yapay zeka asistanlarının çoğaldığını göreceğiz.
Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) 2023 yılı verilerine göre, Rize'nin en kalabalık mahallesi belli oldu.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, su kaynaklarını iyi yönetmenin geçmiştekinden daha önemli hale geldiğini vurgulayarak, Su Verimliliği Seferberliği'ni başlattıklarını dile getirdi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Rize'de birçok hizmete imza attıklarını söyledi.
31 Mart yerel seçimleri öncesinde dün Ordu ve Giresun’da partililere seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün de ilk olarak Rize’de hemşehrileri ile buluştu. Erdoğan, 31 Mart seçimlerinde ata yurdu, ana yurdu Rize’den rekor bir oy beklentisi olduğunu vurguladı.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "AK Parti'nin kalesi, Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketi, yağmurun şehri, çayın başkenti Rize'den herkese şunu söylüyoruz, biz Recep Tayyip Erdoğan ile beraber yol yürümeye devam edeceğiz." dedi.
Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, basılan, okunan ve gündem belirleyen basılı gazetelerin bu alanda devam etmeleri, kriterleri karşılamakta güçlük çekenlerin ise büyük fırsatların sunulduğu internet mecrasına yönelmeleri gerektiğini söyledi.
Rize'de diş hekimliği alanında yeni bir soluk getiren Pınar Bulut Diş Kliniği hizmete başladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17 Şubat 2024 Cumartesi günü Rize'ye bir ziyaret gerçekleştirdi.
