Deniz, yaş çay alım fiyatının en az 25 TL olması gerektiğini söyledi
25.04.2024 - 09:50CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile 2024 yılı yaş çay fiyat beklentisini açıkladı.
- 0
- 0
- 8330
CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile 2024 yılı yaş çay fiyat beklentisini açıkladı.
Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde dün gece saatlerinde bir kahvede çıkan kavgada, alkollü olduğu öğrenilen şahıs 2 kişiyi silahla vurarak yaraladı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, şahıs olayı gerçekleştirdiği silah ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.
Samsun'da uyuşturucu ticaretinden gözaltına alınan bir kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Trabzon'da bir kişi silahla ateş edilmesi sonucu bacaklarından yaralandı.
Ordu'da polis ekipleri tarafından kaçak tütün mamullerine yönelik yapılan çalışmalarda, 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Sakarya’nın Sapanca ilçesindeki Soğucak Yaylası’nda 27 yaşındaki kadının ölü bulunmasına ilişkin gözaltına alınan 3 kişiden biri tutuklandı.
Rize’de dün gece saatlerinde meydana gelen cinayetin şüphelileri, jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
Ardeşen Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla renkli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Belediye Başkanı Enver Atagün önderliğinde düzenlenen 1. Çocuk Şenliği, coşku dolu anlara sahne oldu.
Kastamonu'nun Araç ilçesinde taksi şoförünün ormanlık alanda silahla vurularak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan zanlı tutuklandı.
Rize'nin Merkez ilçesine bağlı Küçükçayır Köyü'nde bugün akşam saat 21.00 sıralarında, iki kişi arasında çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı.
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "23 Nisan'ın kahramanca bir direnişin sembolü. Ecdadımızın emaneti bu aziz vatanı, o eşsiz mücadele ruhuyla, çok daha güçlü yarınlara taşımaya kararlıyız." ifadesini kullandı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan bakanlar, çocukların bayramını kutladı.
2023 yılı, çay üreticileri ve tüketicileri için yaş çay alım fiyatındaki yüzde 64’lük bir artışa sahne oldu.
Kastamonu'nun Araç ilçesinde taksi şoförü ormanlık alanda silahla vurulmuş halde ölü bulundu.
2023'te Çay Fiyatları: Zamlar ve Yaş Çay Alım Fiyatı 2023 yılında çay fiyatları, hem yaş çay alım fiyatında hem de marketlerde satılan paket çaylarda yaşanan artışlarla gündemde kaldı.
Samsun'un Vezirköprü ilçesinde bir iş yeri kundaklandı, olayla ilgili 10 kişi gözaltına alındı.
Rize'de sürücüsünün kontrolünden çıkan araç, park halindeki başka bir araca çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamını sembolik olarak Denizciler İlkokulu öğrencisi Rıfat Asaf İslamoğlu'na bıraktı.
Trabzon'un Ortahisar ilçesinde çıkan kavgada bıçakla yaralanan kişi tedavi altına alındı.
