Bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı
22.04.2024 - 17:11Trabzon'un Ortahisar ilçesinde çıkan kavgada bıçakla yaralanan kişi tedavi altına alındı.
- 0
- 0
- 8496
Trabzon'un Ortahisar ilçesinde çıkan kavgada bıçakla yaralanan kişi tedavi altına alındı.
Çorum'da hakkında 26 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalanarak cezaevine gönderildi.
Düzce'de park halindeki tıra çarpan motosikletin sürücüsü yaralandı.
Samsun'un Bafra ilçesinde bir evde çıkan yangında dumandan etkilenen kişi, hastaneye kaldırıldı.
Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcu soygununda aracı gasbedilen taksi sürücüsü Rıfkı Yavuz (50), olay sırasında yaşadıklarını anlattı.
c'da 17 yaşındaki Esma Yığman eve dönmeyince, kızlarının hayatından endişe eden aile, jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu.
Samsun’da kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki evin avlusuna uçtu. Kazada 2 kişi ağır yaralandı.
Bolu'da alt geçide sıkışan yolcu otobüsü, lastiklerindeki havanın bir kısmı indirilerek bulunduğu yerden çıkarıldı.
Kastamonu'da etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle bazı binaların çatısı uçtu, ağaçlar devrildi.
Karabük'te meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Samsun'da, telefonda kendisini polis olarak tanıtıp aradığı kişinin yaklaşık 300 bin lira değerindeki ziynet eşyası ve parasını alan şüpheli gözaltına alındı.
Samsun'un Alaçam ilçesinde yapılan şok ve Narkotik Vaka Analiz Sistemi (NARVAS) uygulamasında gözaltına alınan 2 şüpheli serbest bırakıldı.
Antalya’nın Serik ilçesinde otel personelini taşıyan servis midibüsünün devrilmesi sonucu 19 kişi yaralandı.
Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı.
Samsun'un Kavak ilçesinde yonca yüklü tır şarampole devrildi.
Samsun'un Alaçam ilçesinde tarlaya devrilen otomobilde bulunan karı koca ağır yaralandı.
Konya’da torunu tarafından kafası duvara vurularak ağır yaralanan 84 yaşındaki anneanne, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Şüpheli olarak gözaltına alınan torunun ise emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti.
Karabük'te toprak kayması nedeniyle 4 ev boşaltıldı.
Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli gözaltına alındı.
