Filyasyon ekibi tulumuyla hırsızlık kamerada
03.03.2021 - 10:10SAMSUN'da tanınmamak için filyasyon görevlilerinin kullandığı koruyucu tulum giyip maske takarak girdiği büfeden 6 bin liralık sigara çalan Serkan Aygün (34) tutuklandı.
- 0
- 0
- 882
SAMSUN'da tanınmamak için filyasyon görevlilerinin kullandığı koruyucu tulum giyip maske takarak girdiği büfeden 6 bin liralık sigara çalan Serkan Aygün (34) tutuklandı.
TOKAT'ta yaşayan lise öğrencisi Osman Rafet Okur (17), insan taşıyabilen dron tasarladı.
MEB, ilkokul, ortaokul ve imam hatip ortaokullarındaki yüz yüze eğitimlerde bir ders saatinin 30 dakika olmasına karar verdi. Meslek liselerinde günde en fazla 10, diğer ortaöğretim kurumlarında ise 8 ders saati eğitim yapılmasını kararlaştırdı.
TÜRKİYE genelinde en çok vaka görülen iller arasında 1'inci sıradan 4’üncü sıraya gerileyen, 100 binlik nüfusa düşen haftalık toplam vaka sayısının güncel haritasında da 'Çok riskli iller' arasında yer alan Trabzon’da, cadde ve sokaklardaki insan yoğunluğu dikkat çekti.
BOLU merkeze bağlı Ömerler köyünde iki katlı evin üst katı, çıkan yangında kullanılmaz hale geldi.
ORDU’nun Fatsa ilçesinde yaşayan Yaşar Aktaş, yol kenarında bulduğu siyah taşı, ‘gök taşı’ olduğunu iddia ederek satışa çıkardı.
Rize'de pandemi tedbirleri kapsamında belli saatlerde iş yerlerini açık tutan bakkal esnafı, akaryakıt istasyonlarında 24 saat hizmet veren marketlere tepki gösterdi. Uygulamanın haksız rekabete yol açtığını belirten esnaflar, tepki olarak iş yerlerinde akaryakıt ürünleri satmaya başladı
ORDU'nun Ünye ilçesinde, sebze ve meyve yüklü TIR’ın devrilmesi sonucu araçta sıkışan sürücü yaralandı, sebze ve meyveler yola saçıldı.
SAMSUN’un Atakum ilçesinde, park halindeki TIR’da çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.
Sahil Güvenlik Komutanlığınca geçen yıl mavi vatanda gerçekleştirilen 935 arama kurtarmada, düzensiz göçmenler de dahil 12 bin 655 hayat kurtarıldı.
Azerbaycan’ın Karabağ’da işgal edilen topraklarını kurtarma operasyonuyla Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan’ın yenilgiyi kabul eden bildiriyi imzalaması sonrası Erivan’da sular durulmadı.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Marius Sumudica, bu sezon takımı kendisinin kurmadığını belirterek, "Devam edersek takımımı kurar ve mücadele ederim. Beni o zaman yargılayabilirsiniz. Ama şu an eleştirilmeyi hak etmediğimi düşünüyorum” dedi.
Rize Takip ve Rize İl Sağlık Müdürlüğü iş birliği ile 'Dijital Göz Rahatsızlığı' üzerine online söyleşi düzenlenecek.
Aşı uygulanacak grup sıralamasında ikinci aşamaya geçilmesiyle yüz yüze eğitimde görev alacak öğretmenlerin yanı sıra Milli Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı personeli ve kritik görevlerdekilerin aşılanması sağlanacak.
Tenisin yaşayan efsaneleri 39 yaşındaki Roger Federer, 34 yaşındaki Rafael Nadal ve 33 yaşındaki Novak Djokovic, bireysel sporlar tarihinde benzeri görülmemiş bir istikrarla en üst düzeyde oynamayı ve kazanmayı sürdürüyor.
Süper Lig'in 27. haftasında oynanacak karşılaşmalarda görev alacak hakemler belli oldu.
Dolar/TL, yeni güne yükselişle başlamasının ardından saat 10.10 itibarıyla bir önceki kapanışa göre yüzde 0,3 artışla 7,1240'tan işlem görüyor.
Düzce'de köpekten kaçmak isterken iki duvar arasında sıkışan inek, itfaiye ekiplerince bulunduğu yerden çıkarıldı.
Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde bir köyde aç kalıp evlere giren tilkinin vatandaşlar tarafından beslendiği anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
Rize'de, İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından alınan yeni kararlar duyuruldu.
