Kasaplara ve et ürünleri iş yerlerine yönelik denetimler artırıldı
21.06.2023 - 13:33Tarım ve Orman Bakanlığı, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ülke genelinde denetimlerini artırdı.
- 0
- 0
- 654
Tarım ve Orman Bakanlığı, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ülke genelinde denetimlerini artırdı.
Çay budama paralarının ne zaman hesaplara geçeceği müstahsil tarafından merak ediliyor. Peki çay budama paraları ne zaman ödenecek?
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşlara kurban alımı ve kesimi konusunda uyarılarda bulunan Kocaeli Veteriner Hekimler Odası Başkanı Mehmet Bostancı, “Et kesildikten sonra hızlı şekilde üst üste yığılmaması, poşetlere konulmaması gerekiyor. Çünkü kokuşma ve bozulma hızlanabiliyor. Büyükbaş hayvanlarda 8-12 saat, küçükbaş hayvanlarda 4 saat dinlendirilip sonrasında işleme yapılabilir” dedi.
Sağlık alarmı! Kurban Bayramı öncesi şap hastalığıyla mücadele devam ediyor. Hayvan pazarlarında yasaklar ve köy karantinaları sürüyor. İşte detaylar...
KIRIM KONGO KANAMALI ATEŞİ HASTALIĞI İLE MÜCADELE KAPSAMINDA DÖKME ÇÖZELTİ KENE İLACI (500ML, 28000 ADET) TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI İL MÜDÜRLÜĞÜ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
Trabzon'da, bir grup ortaokul öğrencisine, yok olma tehlikesi altındaki bitki ve hayvanlarla ilgili bilgi verildi.
Türkiye'ye İngiltere'den girdiği tahmin edilen istilacı orman zararlısı 'şimşir yanıklığı' ile mücadele çalışmaları devam ediyor.
Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Arslan Soydan ve Hasan Kozoğlu Samsun'daki aşırı yağışlar sonrası tarım arazilerinde incelemelerde bulundu.
Giresun'da Tarım ve Orman Bakanlığı Fındık Araştırma Enstitüsünce yürütülen "Fındık Genetik Kaynakları" projesi kapsamında 5 yılda Marmara, Ege ve Doğu Anadolu'da farklı özellikler içeren fındık genotiplerine ulaşılması planlanıyor.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 124 milyon lirayı geçen destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılacağını açıkladı.
BAYBURT İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
Tarım sektöründe yeni dönemde gıda arz güvenliği çerçevesinde yerlileşme ve millileştirme adımlarına öncelik ve hız verilecek.
Giresun Ziraat Odası (GZO) Başkanı Nurittin Karan, Tarım ve Orman Bakanlığı koordinesinde açıklanacak olan tahmini fındık rekoltesine itibar edilmemesi konusunda açıklamalarda bulundu.
Fındık sezonuna yaklaşık 2 ay kala açıklanan tahmini fındık rekoltelerinin serbest piyasayı kontrol etmek amacıyla yapıldığı ileri sürüldü.
Aydın Kuşadası ilçesinde bulunan ve yok olma riski taşıdığı için koruma altına alınan, endemik bitki türü 'tülüşah' çiçek açtı. Tülüşahı koparmanın veya doğal ortamından sökerek, başka yere taşımanın cezası ise 244 bin 315 TL olarak belirlendi.
RİZE İLİ FINDIKLI İLÇESİ YAYLACILAR KÖYÜ YAYLA YOLU
HAYVANCILIK MAKİNE VE EKİPMAN TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI GİRESUN İL MÜDÜRLÜĞÜ
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI 12. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ RİZE ŞUBE MD.
Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürlüğü Taşkın ve Kuraklık Yönetimi Daire Başkanlığı tarafından Doğu Karadeniz’de sel ve afet risk haritası hazırlandı.
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI 12. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ RİZE ŞUBE MD.
