Heyelan sonucu Karadeniz Sahil Yolu ulaşıma kapandı
08.12.2024 - 09:40Artvin'in Arhavi ilçesinde meydana gelen heyelan sonucu Karadeniz Sahil Yolu, çift yönlü ulaşıma kapandı.
- 1
- 0
- 2762
Artvin'in Arhavi ilçesinde meydana gelen heyelan sonucu Karadeniz Sahil Yolu, çift yönlü ulaşıma kapandı.
Erzurum İl Jandarma Komutanlığı Kriminal Şube ekipleri, gelişmiş teknoloji desteğiyle delilden suçlulara ulaşmakta başarılı oluyor.
Suriye'de muhalif grupların Esad rejiminden aldığı Halep'te Suriye lirası yerine Türk lirası kullanılmaya başladı.
Giresun'un Espiye ilçesinde bir kişi fındık bahçesinde ölü bulundu.
Bolu’da uzun yıllardır ayakkabı satıcılığı yapan İlyas Çamurcuoğlu, dükkanında bulundurduğu çeyrek asırlık koleksiyon ayakkabılara gözü gibi bakıyor. Çamurcuoğlu, "Gözümün tutmadığı birine ayakkabı satmayı sevmem. Bu ayakkabıları taşıyabilecek insan olması benim için daha önemlidir” dedi.
Rizeli Prof. Dr. Emin Gürses, katıldığı bir televizyon programında sağlık sistemi ve iddialar üzerine dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti davasında cumhuriyet savcısı esas hakkındaki mütalaasında, 4 sanık hakkında "iştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme" suçundan ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.
Çankırı'da eğitimlerini tamamlayan 29'u Azerbaycan İçişleri Bakanlığı mensubu toplam 223 kursiyer için yemin töreni düzenlendi.
Hava sıcaklığının gündüz saatlerinde dahi sıfırın altında 15 dereceye kadar düştüğü Erzurum'da yaşayan atletizm sporcuları, dondurucu soğuğa rağmen antrenmanlarını aksatmıyor.
Ordu'nun Gülyalı ilçesindeki kontrol noktasında Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır'a çarparak şehit olmasına yol açan motosiklet sürücüsü müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
Karabük'te ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobilin elektrik direğine çarpması sonucu 3 kişi yaralandı.
Erzurum’da aracında hareketsiz bulunan İhsan Özmen isimli şahıs hayatını kaybetti.
Sivas'ta jandarma ekiplerinin bir adrese düzenlediği operasyonda çok sayıda tüfek ve mühimmat ele geçirildi.
Rize’de bulunan şehir reklam panoları, Çaykur Rizespor’un tarihini, sevinçlerini ve geçmişten bugüne uzanan hikayesini anlatan görsellerle donatıldı.
Rize'de, 65 yaşındaki Müsayet Okumuş ve 70 yaşındaki ağabeyi Ordigan Özgen aynı gün kalp kapakçığı operasyonu geçirdi.
Çorum'da düşük yaptıktan sonra cenini evin bahçesine gömen kadın gözaltına alındı.
Samsun'da düzenlenen kaçak ve sahte içki operasyonunda 13 şüpheli gözaltına alındı.
Samsun'un Kavak ilçesinde gıda zehirlenmesi şüphesiyle yaklaşık 100 işçi hastaneye başvurdu.
Düzce'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı.
Düzce'de rahatsızlanmasının ardından kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren polis memuru Birol Özcan için tören düzenlendi.
