Rize'de yurt personellerine seminer verildi
15.09.2023 - 15:37Rize’de Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarındaki ve özel yurtlardaki görev yapan personellere yönelik 'Gençlerle Çalışmak' semineri düzenlendi.
- 1
- 0
- 3221
Rize’de Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarındaki ve özel yurtlardaki görev yapan personellere yönelik 'Gençlerle Çalışmak' semineri düzenlendi.
Mustafa Kemal Atatürk’ün vasiyetini yazdığı yer olarak bilinen Trabzon'daki Atatürk Köşkü’nde başlatılan restorasyon çalışmalarında sona gelindi.
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, adli yıl açılışı dolayısıyla Rize Adliyesi'ni ziyaret etti.
Sezona iyi bir giriş yapan Çaykur Rizespor, transfer dönemini bitmesine günler kala Teknik Direktör İlhan Palut'un isteği ve eksik bölgelere talepleri üzerine yapılan transfer çalışmaları devam ediyor.
Trabzon'da, evliliklerinde 57 yılı geride bırakan Cengiz ve Şükriye Alpaslan, coğrafi işaretli Sürmene bıçağı üretiminde de birbirine destek oluyor.
Samsun'da silah tehdidiyle doktoru kaçıran şüpheli, adliyeye sevk edildi.
Karadeniz Bölgesi’nde Ağustos ayında başlayan toplama işleminin ardından kurutulan fındıklar şimdilerde kırılarak kavuruluyor. Yöre halkı uzun kış günleri tüketeceği fındığı eskiden olduğu gibi artık kendisi yapmak yerine kırma ve kavurma işlemini son yıllarda artan kırma ve kavurma hizmeti veren işletmelerde yaptırıyor.
Trabzon'un Maçka ilçesinde Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri binasının temeli törenle atıldı.
Samsun'da doktor Mustafa Erdem, Atakum ilçesinde kimliği belirsiz silahlı kişiler tarafından zorla araca bindirilerek kaçırıldı. Polisler, Erdem'i kurtardı, şüpheliler gözaltına alındı.
Trabzon'da yakınlarını ziyaret için Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesine gelen 2 kişiyle yaşanan tartışmadan sonra kalp krizi geçiren güvenlik görevlisi Ali Kemal Sağlam, dün gece yapılan ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı.
Rize’de yüksek ağaçların dallarında tamamen doğal bir şekilde üretimi yapılan kara kovan ballarının sağımı gerçekleştirildi.
Gaziantep'te, 6 Şubat'taki depremlerde yıkılan ve 26 kişinin hayatını kaybettiği apartmana ilişkin aralarında Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak'ın da yer aldığı 6 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası istenen iddianame kabul edildi.
Sinop'ta, serinlemek için girdiği denizde kaybolan 16 yaşındaki genci arama çalışmaları genişletiliyor.
Türkiye'de işsizlik oranı, temmuzda bir önceki aya göre 0,2 puan azalarak yüzde 9,4'e geriledi.
Rize Tevfik İleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) Bilişim Teknolojileri Alanı öğretmen ve öğrencileri 15. Uluslararası MEB Robot Yarışması'da Türkiye birincisi oldu.
Rize'de bu yıl yağışların az olması ve sıcaklıkların da fazla olması nedeniyle çay bahçelerinde yapraklarda yanmalar meydana geldi. Hava şartlarına bağlı 4. sürgüne kadar toplanabilen çay da bu yıl 3. sürgünde yanma oluşunca üretim yarıya düştü.
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 54 yıl önce kurulan firma, yerli imkanlarla ürettiği tarım makinelerini yurt içindeki pazarlara ve 15 ülkeye gönderiyor.
Çaykur Rizespor’un 30 yaşındaki forvet oyuncusu Gustavo Sauer, takımın iyi bir gidişatı olduğunu belirterek, "Bunu sürdürmek için Konya’ya galibiyet adına gideceğiz. Bence Rizespor bu sene çok iyi bir takım kurdu" dedi.
Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Trabzon'a gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve AK Parti Trabzon İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Trabzon Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.
