Rize'de kalp krizi sonucu hayatını kaybeden CHP ilçe başkanı toprağa verildi
16.11.2023 - 15:47Rize'de kalp krizi sonucu hayatını kaybeden CHP Fındıklı İlçe Başkanı Kadirhan Kadıoğlu'nun cenazesi toprağa verildi.
- 0
- 0
- 4797
Rize'de kalp krizi sonucu hayatını kaybeden CHP Fındıklı İlçe Başkanı Kadirhan Kadıoğlu'nun cenazesi toprağa verildi.
Karadeniz’de son zamanlarda bol miktarda avlanan hamsi, hem balıkçıların hem de vatandaşların yüzünü güldürüyor. Hamside son yılların en bereketli sezonu yaşanırken, 3 kilogramı 100 TL’den satılmaya devam ediyor. Balıkçılar, hamside bolluğun sürdüğünü ancak bu zamana kadar pek görüntü vermeyen palamutta umutların tükendiğini bu balık için sezonunun bittiğini söylediler.
Rize’de havaların soğumasına aldırmayan bir vatandaş "Deniz sıcak" diyerek kendini Karadeniz’in dalgalı sularına bıraktı.
Rize'de, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Sağlıklı Yaş Alma Merkezi (YAŞAM) açıldı.
Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Fırtına Vadisi’nin bölgenin ve ilçenin çok değerli turizm destinasyonu olduğunu söyledi.
Rize'nin Ardeşen ilçesinde, Filistin'in Gazze şehrindeki savaş mağdurları için düzenlenen kermeste, toplam 715 bin 950 TL bağış toplandı.
İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, İyidere'de inşa edilen 3 alt geçitlerle ilgili bilgi verdi. Mete, "İlçemizdeki 3 alt geçidi modern bir şekilde tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk" şeklinde açıklama yaptı.
Artvin'in Yusufeli ilçesinde Çoruh Nehri üzerinde inşa edilen Yusufeli Barajı ve HES suları altında kalan 7 köyün sakinleri, yaklaşık bir yıl önce taşındıkları yeni yerleşim yerlerindeki hayatlarına alıştı.
Trabzon'da balıkçı tezgahlarında havaların soğumasıyla hamsinin kilogramı 50 liradan satışa sunuluyor.
Trabzon’da 7 yaşında motosikletin çarpması sonucu sağ bacağı ve sol kolunu kaybeden 29 yaşındaki Murat Çabuk, engellere rağmen hayata tutundu.
Rize Devlet Hastanesi'nde başlatılan modernize çalışmaları devam ediyor.
Zonguldak’ta 50 yaşındaki Afgan uyruklu Mohammad Nourtani’nin yanmış cesedinin bulunmasının ardından yeni iddialar ortaya çıktı. Soruşturma devam ederken, olayın faili olduğu iddia edilen bir kişi ile diğer 5 şüphelinin sorguları sürüyor. Öte yandan, kaçak ocakta öldüğü öne sürülen işçinin, başka bir suçtan infazı bulunan şüphelilerin "infazımız yanar" düşüncesiyle cesede cinayet süsü verdikleri ileri sürüldü.
Gümüşhane’de yapımı tamamlanan fakat henüz resmi açılışı yapılmayan Karşıyaka Spor Kompleksinin dün geceki misafiri bir çift tilki oldu.
Rize'de 3 mahalle arasında kalan köy halkı köylerinin mahalle olabilmesi ve böylece doğalgaza kavuşmak için referanduma gidiyor.
Üniversite öğrencileri için teknolojik cihaz ve internet desteği başvuru şartları belirlendi.
Güneysu Belediyesi, yeni bir kazıcı yükleyiciyi çalışmalarında kullanmak üzere satın alarak, araç parkını genişletiyor.
Bir kişi, alışveriş merkezi tuvaletinde ölü bulundu.
Trabzon'un Akçaabat ilçesinde belediye tarafından yenilenme çalışmaları yapılan Akçaabat Sahil Park, yeni görüntüsüyle yediden yetmişe herkesin beğenisini topluyor.
Rize'de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek kardiyoloji servisine ve ikinci anjiyo cihazına kavuştu.
Rize'de Portakallık mahallesi sahilinde inşa edilen iskele projesinde çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor.
