Rize’de 'Stresle Başa Çıkma' Programına Büyük İlgi
06.12.2022 - 09:49Rize’de tüm ilçe halk eğitim merkezlerinde 'Stresle Başa Çıkma' eğitimleri düzenlendi.
- 0
- 0
- 807
Rize’de tüm ilçe halk eğitim merkezlerinde 'Stresle Başa Çıkma' eğitimleri düzenlendi.
Dünya Türk Kahvesi Günü dolayısıyla İspanya'nın başkenti Madrid'de ve Barselona'da etkinlikler düzenlendi.
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Finansal İstikrar Komitesi'nin 7'nci toplantısında, küresel ve yerel ekonomik görünüm ile bankacılık sektörü ve sermaye piyasalarına ilişkin genel durumun detaylı değerlendirildiğini bildirdi.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Pendikspor maçının ardından, "İki tane küçük detay vardı onları yapınca hareketli oyunda golü yedik. Bir üzüntü var ancak yarın bitecek" dedi.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca, 28 Kasım-4 Aralık'ı kapsayan Dezenformasyon Bülteni yayımlandı.
Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce önceden döşenen el yapımı patlayıcının patlaması sonucu Piyade Komando Binbaşı Mehmet Duman'ın şehit olduğunu bildirdi.
ZONGULDAK’ta, kuyumcudan 2 adet sahte 50 dolar ile altın alan 3 şüpheli, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.
ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde restoranın önünde 2 kişinin yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınarak, adliyeye sevk edilen Kerem C. tutuklandı.
DÜZCE’de, otomobilin takla atması sonucu sürücü yaralandı. Kaza saat 16.45 sıralarında TEM bağlantı yolu Düzce gişeleri mevkisinde meydana geldi.
Rize'nin Çayeli ilçesinde düzenlenen 'Çocuk Şenliği' programı renkli görüntülere sahne oldu.
CHP Rize İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Ardal, "Eşit bir Türkiye’yi kadın-erkek bir arada yeniden inşa edeceğiz. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını demokrasi ile taçlandıracağız." dedi.
Rize’de yaşayan engelli birey Tarık Ümit Yanık, 'Dünya Engelliler Günü' dolayısıyla sosyal medyadan anlamlı bir mesaj paylaşarak, engelli bireylere yardım etmenin önemini anlattı ve herkesi empati yapmaya davet etti.
ÇORUM'da, başına yorgun mermi isabet etmesi sonucu ağır yaralanan Berke Düzgün (6), 199 günlük hayat mücadelesini kaybetti.
BOLU'da polisin durdurduğu kamyonette yapılan aramada, pul biber ve isot paketlerine gizlenmiş 35 kilo 400 gram esrar ile 38 bin 325 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
DÜZCE'de, polis ekiplerince kargo firmasına ait araçta yapılan aramada, 65 kilo 598 gram esrar ele geçirildi.
DÜZCE'de, 23 Kasım'da meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından tatil edilen okullarda eğitime bugün yeniden başlandı.
ARTVİN’de Çoruh Nehri üzerine inşa edilen, 275 metre ile Türkiye'nin en yüksek, dünyanın ise 5’inci en yüksek barajı olan, 22 Kasım’da su tutmaya başlayan Yusufeli Barajı’nda 10 milyon metreküp su depolandı.
ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ-ARTVİN DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-22.BÖLGE TRABZON DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ BASIMEVİ VE MATBAA MÜDÜRLÜĞÜ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ
