Yok böyle dolandırıcılık
21.12.2023 - 12:25Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bir kişi bir internet sitesine satış için konulan aracı kendi aracı gibi göstererek başka bir kişiyi 575 bin TL dolandırdı.
- 0
- 0
- 4513
Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bir kişi bir internet sitesine satış için konulan aracı kendi aracı gibi göstererek başka bir kişiyi 575 bin TL dolandırdı.
Rize Tarım Platformu Toplantısı, Rize Ziraat Odası ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıda toprağın verimliliğini artırmaya yönelik çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Meclis'te görüşmeleri devam eden emeklilere 5 bin TL ikramiye ödemesine ilişkin, ikramiyelerin yatacağı tarih belirlendi.
Rize’nin Çayeli ilçesinin Madenli beldesinde tanınan isimlerinden olan Eczacı Nezir Şişman tedavi gördüğü hastanede vefat etti.
Zonguldak açıklarında batan kuru yük gemisinin kayıp 7 kişilik mürettebatını arama çalışmaları 32 gündür devam ediyor.
Rize Belediyesi Meclis Üyesi ve Çaykur Rize Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Saffet Kopuz'un ağabeyi Hayati Kopuz yaşamını yitirdi.
Rize'de jandarma ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda 15 gram kubar esrar ele geçirildi.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup 10. hafta müsabakasında sahasında Görelespor'u konuk eden Smart Holding Çayelispor, rakibini son dakikalarda kaydettiği golle 2-1 mağlup ederek, liderliğini sürdürdü.
Sabah saatlerinde Rize-Artvin Havalimanı'ndan kalkış yapan yolcu uçağı, Ankara'daki yoğun sis nedeniyle Nevşehir Kapadokya Havalimanı'na iniş yaptı.
Zonguldak'ta hemzemin geçitte yük treninin çarptığı otomobildeki aynı aileden 3 kişi yaralandı.
Trabzon'un Yomra ilçesinde, tıra arkadan çarpan hafif ticari araçtaki 5 kişi yaralandı.
Kalkandere Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu'nda restorasyon çalışmaları yapılacak.
Karadeniz Sahil Yolu Artvin'in Hopa ile Kemalpaşa ilçeleri arasında heyelan meydana geldi. Yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları karayolunu ulaşıma kapattı.
Ordu'da silah kaçakçılığı operasyonunda yakalanan 2 şüpheliden biri tutuklandı.
İstanbul'un Esenyurt ilçesinde feci bir olay yaşandı. Bilinçsiz bir şekilde iki tane lavabo açıcıyı çalkalayan 21 yaşındaki gencin başına gelmeyen kalmadı.
Trabzon'da piknik için gittiği alanda çam kese tırtılının boynunu ısırdığı kadın, yoğun bakım servisindeki tedavisinin ardından sağlığına kavuştu.
Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında yarın sahasında Siltaş Yapı Pendikspor ile karşılaşacak.
Rize’nin Çayeli ilçesi açıklarından alınan numunelerden yapılan analizlerde deniz yüzeyine sızan sıvının petrol olduğu ortaya çıktı.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde hakkında 11 yıl 8 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.
Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Acil Tıp Uzmanı Prof. Dr. Halil Kaya, son günlerde artan mantar zehirlenmelerine karşı uyarılarda bulundu
