Rize'deki konut satışlarında yüzde 17,2'lik artış
16.05.2025 - 14:25Rize'de nisan ayında gerçekleşen konut satışları, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 17,2 arttı.
- 0
- 0
- 1268
Rize'de nisan ayında gerçekleşen konut satışları, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 17,2 arttı.
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, 2018'de yapılan binanın zaman içinde istinat duvarı çökerken, yolda da derin çukur oluştu.
Sinop'un Gerze ilçesinde yaşayan ve uzun yıllardır camdan çay kaşığı başta olmak üzere çeşitli ürünler yapan baba ve oğlu, mesleklerinin gelecek kuşaklar tarafından yaşatılmasını istiyor.
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) 16 Mayıs itibarıyla 2025 yılı yaş çay alım sezonunun açıldığını duyurdu.
Litvanyalı fotoğraf sanatçısı Jonas Danielevicius, Samsun'un Salıpazarı ilçesindeki etkinlikte, güneş baskı (siyanotip) tekniğini uygulamalı olarak ilgililerine anlattı.
Osmaniye'de sağanakta Bülbül Deresi'nin taşması sonucu sürüklenen 8 araçtan 7'sine ulaşıldı, 1 aracı arama çalışmaları devam ediyor.
Türkiye'nin 4. büyük lojistik limanı olacak olan Rize'nin İyidere ilçesinde yapımı devam eden İyidere Lojistik Merkezi projesinin yüzde 60'ının, dolgu çalışmasının ise yüzde 90'ının tamamlandığı belirtildi.
Rize'de 15-24 yaş aralığını kapsayan genç nüfusu, toplam nüfusun yüzde 13,1'ini oluşturuyor.
RİZE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ
Altın piyasasında dalgalanma sürerken, yatırımcılar güvenli liman arayışına devam ediyor. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan kuyumcu Ahmet Cumhur Kitiş, önümüzdeki süreçte altın fiyatlarını şekillendirecek üç temel faktöre dikkat çekti.
Kars Harakani Devlet Hastanesi Çocuk Kardiyoloji Servisi 9 ayda kendisini yenilemeye devam ederek, Kars’ın yanı sıra Ardahan, Iğdır, Ağrı ve Erzurum’a hizmet veriyor.
Anadolu Üniversiteler Birliği (AÜB) üyesi 18 üniversitenin katılımıyla düzenlenen AÜB Üniversite Tanıtım Fuarı, Niğde Şehit Ömer Halisdemir Meydanı’nda gerçekleştirildi.
Teknolojinin baş döndürücü bir hızla ilerlediği bu dönemde, altyapı ne kadar önemliyse, onu yönetecek, geliştirecek ve dönüştürecek insan kaynağı da o kadar kıymetli olarak değerlendiriliyor. Bu noktada, mesleki tecrübenin ve vizyonun kuşaktan kuşağa aktarılması büyük bir gereklilik haline geliyor.
Rize'de Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü öncülüğünde bölgesel sel ve taşkın tatbikatı düzenlendi.
Sinop'ta Aile Haftası kapsamında düzenlenen piknikte, dijital bağımlılığa dikkati çekmek ve güçlü aile ilişkilerini teşvik etmek amacıyla, katılımcıların cep telefonları piknik alanına girişte görevliler tarafından toplandı.
Trabzon Tarım ve Orman Müdürlüğünce "Sebzeciliği Geliştirme Projesi" kapsamında çiftçilere 260 bin sebze fidesi dağıtıldı.
Ordu'da 22 engelli birey, "Temsili Askerlik Uygulaması" kapsamında düzenlenen törende bir günlüğüne asker oldu.
Kastamonu'da sokak ortasında husumetli olduğu kişiye tabancayla ateş eden şüpheli yakalandı.
Konya'nın Kulu ilçesinde saat 15.46'da 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
TÜBİTAK 3005 Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Destek Programı kapsamında desteklenen “Yapay Zeka Rotalama Algoritmalarına Dayalı Alternatif Turizm Rotaları Üreten Mobil Bir Uygulama Amasya Örneği” başlıklı projenin yerel paydaşlara tanıtımı gerçekleştirildi.
