Çorum'da istinat duvarı çöktü
04.04.2023 - 10:06Çorum'da 3 katlı bir binanın binanın istinat duvarı çöktü.
- 1
- 0
- 798
Çorum'da 3 katlı bir binanın binanın istinat duvarı çöktü.
SAHA İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI
Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Cape Town kentinde bulunan Iziko Güney Afrika Ulusal Galerisi, zengin sanat koleksiyonuna ev sahipliği yapıyor.
Giresun İl Müftülüğünce öğrencilere şehrin tarihi camileri tanıtıldı. Kale Camii’nde ağırlanan öğrenciler caminin ve mahallenin tarihi hakkında bilgi sahibi oldular.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu depremden etkilenen Hatay'ın Kırıkhan ilçesine kurulan Rize Çadır Kent'te düzenlenen iftar programına katıldı.
Rize'de otogar kavşağında yeni üst geçit için yapılan çalışmalar tamamlandı.
Artvin’in Yusufeli ilçesinde baraj inşaatı nedeniyle büyük bölümü su altında kalan ilçede Barhal çayındaki kano parkuru da sulara gömüldü. Kano sporcuları, ilçe merkezinden geçen Barhal çayında değil de bu kez koşup ve oynadıkları caddelerde kürek çekerek Türkiye Şampiyonasına hazırlandılar.
Togg’da teslimat dönemine geçilmesiyle gözler elektrikli araçları şarj etme maliyetlerine çevrildi. Peki Togg'un şarj maaliyeti ne kadar? Kaç km gidiyor?
Trabzon'un Ortahisar ilçesinde gezinti, yürüyüş, seyretme, yeme ve içme ünitelerinden oluşan Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terası Projesi, cam ve ahşap yüzey kaplamaları ile dikkat çekecek.
6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen 6 bin 88 kişi Rize'de misafir ediliyor.
Rize, Giresun, Ordu, Bayburt ve Artvin'in yüksek kesimlerinde soğuk hava ve kar etkili oluyor.
Hatay'da enkaz altından 128 saat sonra çıkarılan, sağlık görevlilerinin "Gizem" adını verdikleri 3,5 aylık Vetin Begdaş, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından 54 gün sonra Adana'da tedavi gören annesiyle buluşturuldu.
Gümüşhane’de cami imamına müslüman olmak istediğini söyleyen Kamerunlu hristiyan genç kelime-i şehadet getirerek müslüman oldu.
Takımının yerinin Süper Lig olduğunu dile getiren Amilton, "Kendine güvenen bir takımız. Özellikle hocamız bu konuda bize çok yardımcı oluyor" dedi.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Ulaşım A.Ş. (TULAŞ) personeliyle iftarda bir araya geldi.
Emekliliği gelmesine rağmen hastalarını bırakmayarak görevini sürdürürken 3 yıl önce Kovid-19'dan vefat eden ilk hekim olan Prof. Dr. Taşcıoğlu, yakınları, meslektaşları ve öğrencilerince mesleğine bağlılığı, enerjisi ve yardımseverliğiyle anılıyor.
Büyük Birlik Partisi Rize Milletvekili aday adayı Abdülkadir Usta, yaş çay fiyatıyla ilgili paylaşımda bulundu.
Türkiye'de gece en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında 20,2 dereceyle Bolu'da ölçüldü.
Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servis bölümünde yenileme çalışmaları aralıksız sürüyor.
Komediseverlerin ilgisini çekmeyi hedefleyen "Belki Evet, Belki Hayır" filminde, Diane Keaton, Richard Gere, Susan Sarandon, Emma Roberts, Luke Bracey ve William H. Macy başrolleri paylaştı. Sinema salonlarında bu hafta 5'i yerli, 10 film vizyona girecek.
