Atatürk Anıtı'na halat bağlayan 2 şüpheliye gözaltı
04.02.2022 - 10:14SAMSUN'da, Milli Mücadele'nin simge eserlerinden, Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'na halat bağlayıp, çekmeye çalıştığı öne sürülen 2 kişi, gözaltına alındı.
- 0
- 0
- 685
SAMSUN'da, Milli Mücadele'nin simge eserlerinden, Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'na halat bağlayıp, çekmeye çalıştığı öne sürülen 2 kişi, gözaltına alındı.
ANKARA Emniyet Müdürü Servet Yılmaz'ın, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren annesi Ayşe Yılmaz (77), Trabzon’un Araklı ilçesinde toprağa verildi. Cenaze törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı.
Rize Belediyesi, toplamda 8 kilometrelik mesafeye sahip olacak Rize sahil bisiklet ve yürüyüş yolu projesinde 2. etap çalışmalarının başladığını açıkladı.
Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, omicron varyantıyla birlikte son günlerde şehir genelinde vaka sayının çok yüksek rakamlara ulaştığını belirterek, "Bu süreci sağlıklı atlatmak istiyorsak mutlaka aşılarınızı yaptırın" dedi.
BOLU Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ABD ve İngiltere büyükelçileriyle görüşmesiyle ilgili, "İsteyen Amerikalılarla kol kola girsin, isteyen İngilizlerle kol kola girsin. Bu beni ilgilendirmiyor. Ben antiemperyalistim. Benim ülkeme zarar veren bir ülke benim stratejik dostum olamaz. Ayıdan post Amerika’dan dost olmaz" dedi.
RİZE'de, 350 bin metrekare alanda yaklaşık 8 milyon ton taş kullanılıp, deniz doldurularak yapılacak Şehir Hastanesi için çalışmalara başlandı.
Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, "Trabzonspor bizi bilerek isteyerek düşürdü diye bir şey yok. O günkü, o takımdaki teknik adam ve birkaç tane ne idüğü belirsiz futbolcu, bu iki şehri 5 senedir birbirine düşürdü" dedi.
KANALİZASYON, İÇME SUYU BORUSU VE EK PARÇALARI SATIN ALINACAKTIR-ÇAYELİ BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi tarafından, Türkiye genelinde nüfusa oranla üyesini en fazla artıran ilk beş ilçe arasında, Rize Merkez İlçe teşkilatı 1. oldu. BBP Genel Başkanı Sn. Mustafa Destici ilçe başkanı Abdulkadir Usta'yı plaketle ödüllendirildi.
TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ - TRABZON İÇMESUYU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORTAHİSAR İLÇESİ AKTOPRAK - ŞİRİNCAMİ ARASI DEPOLARDA İLAVE MEKANİK DONANIM YAPIM İŞİ
İçişleri Bakanlığınca 81 il valiliğine gönderilen genelgeye göre kara yolunu kullananları uzun süre etkileyecek şekilde park edilmiş, terk edilmiş veya hasara uğramış araç sahiplerinin uyarıya rağmen çekmediği araçları trafikten men edilecek.
ÇEVRE, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Rize'de İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük’ün annesi Şadiye Büyük’ün (85) cenaze törenine katıldı.
Rize'de kamyonetin kasasında bulunan kardan adamın şehir turu ilgi odağı oldu.
ORDU'da etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun kar yağışına bağlı olarak il genelindeki ortalama kar kalınlığı ise 76 santimetre olarak ölçülürken, ulaşımda da aksamalar yaşandı. Büyükşehir Belediyesi, kar yağışı sonrası il genelinde başlattığı çalışmayla 289 grup ve mahalle yolunu ulaşıma açtı.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, kentin coğrafi yapısından kaynaklı sorunlar yaşadıklarını belirterek, "Şehrimizde alanların dar oluşu bizi deniz dolgusuna zorluyor." dedi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "İki doz BioNTech aşısı üzerine bir doz TURKOVAC aşı çalışmasını pazartesi başlatacağız. Çalışmayla hastadaki antikor değişimi gözlemlenecek." dedi.
Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Ayberk Atilla'nın vefatının üzerinden 5 yıl geçti.
TOKAT’ın Erbaa ilçesinde şehit aileleri ve gaziler 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmini izledi.
TRABZON’un Şalpazarı ilçesinde kar yağışı nedeniyle yolu kapanan mahallede rahatsızlanan Selver Demirbaş (81), iş makinesiyle evinden alınıp, ambulansa götürülerek, hastaneye ulaştırıldı.
2022 YILI İÇİN TEMİZLİK İŞLERİNDE KULLANILMAK ÜZERE ÇÖP POŞETİ ALIMI - ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI
