Trabzon'da üreticilere 260 bin sebze fidesi dağıtıldı
15.05.2025 - 17:45Trabzon Tarım ve Orman Müdürlüğünce "Sebzeciliği Geliştirme Projesi" kapsamında çiftçilere 260 bin sebze fidesi dağıtıldı.
- 0
- 0
- 15418
Trabzon Tarım ve Orman Müdürlüğünce "Sebzeciliği Geliştirme Projesi" kapsamında çiftçilere 260 bin sebze fidesi dağıtıldı.
Ordu'da 22 engelli birey, "Temsili Askerlik Uygulaması" kapsamında düzenlenen törende bir günlüğüne asker oldu.
Kastamonu'da sokak ortasında husumetli olduğu kişiye tabancayla ateş eden şüpheli yakalandı.
Konya'nın Kulu ilçesinde saat 15.46'da 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
TÜBİTAK 3005 Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Destek Programı kapsamında desteklenen “Yapay Zeka Rotalama Algoritmalarına Dayalı Alternatif Turizm Rotaları Üreten Mobil Bir Uygulama Amasya Örneği” başlıklı projenin yerel paydaşlara tanıtımı gerçekleştirildi.
Samsun'un İlkadım ilçesinde kuzeni tarafından tabancayla göğsünden ve karnından vurulan Gökhan T.'nin kırtasiye dükkanının içerisine girip yere yığıldığı anlar, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde yeni ve modern kütüphane için çalışmalara başlandı.
Halk sağlığını önceliklendiren bu çalışmalarla, bölge halkının temiz ve sağlıklı içme suyuna kesintisiz erişimi hedefleniyor.
Çayeli Kaymakamlığı ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) işbirliğiyle İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 14 personel istihdam edilecek.
Rize'de yaz sezonu öncesi kar yağışıyla birlikte kapanan yayla yollarını ulaşıma açmak adına çalışmalara devam ediliyor.
Rize'nin Güneysu ilçesinde 1652 kişinin ikamet ettiği Adacami, en kalabalık mahalle oldu.
Rize'de, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde, temizlik hizmetleri için merkez ve ilçelerde 40 kişi Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında istihdam edilecek.
SGK Başkanı Raci Kaya, kayıt dışı istihdamla mücadele kapsamında, geçen yılki denetimlerde 2 milyar 36 milyon 732 bin 167 lira idari para cezası kesildiğini bildirdi.
Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde 10 yıl kesinleşmiş hapisle aranan Serkan Tarım’ın, yakalandığı anlar dron kamerasıyla görüntülendi.
Samsun'un İlkadım ilçesindeki evden 40 bin liralık ziynet eşyası çalan G.Y. (36) adlı kadın yakalandı. G.Y., polisteki işlemleri sonrası kucağında bebeğiyle birlikte adliyeye sevk edildi.
Rize'nin İkizdere ilçesinde balık tuttuğu dereye düşen kişiyi ekipler kurtardı.
Doğu Karadeniz Bölgesi’nde hafta sonundan bu yana mevsim normallerinin altına düşen hava sıcaklıkları 2 bin metrenin üzerindeki yaylalarda kar yağışının görülmesine neden oldu.
Çorum'da çıkan silahlı kavgada bir kişi tabancayla vurularak yaralandı.
Tokat’ın Erbaa İlçe Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, yeni yerine taşındıktan sonra yıkım çalışmaları yapılan eski oduncular sitesindei incelemelerde bulundu.
CHP Rize Gençlik Kolları Başkanı Şemsi Topçu, şehirdeki bir öğrenci yurdunda zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılan öğrencileri hatırlatarak, yurtlardaki denetimlerin sıklaştırılması gerektiğini vurguladı.
