Samsun'da serinlemek için denize giren 2 kişiden 1'i boğuldu
27.08.2023 - 19:35Samsun'un merkez Atakum ilçesinde serinlemek için denize giren 2 kişiden 1'i boğuldu.
- 0
- 0
- 3401
Samsun'un merkez Atakum ilçesinde serinlemek için denize giren 2 kişiden 1'i boğuldu.
Samsun'un Bafra ilçesinde 63 yaşındaki kişi evinde ölü bulundu.
Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Servet Altay, "Doğal suyu tüketmek her zaman en uygunudur. Meşrubat tüketirken çok dikkat etmeliyiz. Bilindiği gibi meşrubatlarda katkı maddeleri bulunuyor." dedi.
Türkiye, son 10 yılda fındık ihracatından 2 milyar 769 milyon 393 bin 225 kilogram karşılığı toplam 20 milyar 218 milyon 521 bin 837 dolar döviz girdisi sağladı. En fazla fındık ihracatı 2 milyar 820 milyon 982 bin 816 dolar karşılığı 2014-2015 fındık sezonunda gerçekleşti.
Rize'nin Ardeşen ilçesinde "14. Geleneksel Red Bull Formulaz Tahta Araba Şenliği" gerçekleştirildi.
Doğaseverleri bekleyen bu özel köşe, Rize'nin güzelliklerini keşfetmek isteyenleri ağırlıyor. Koçdüzü Yaylası, kendine özgü doğal güzellikleriyle sizi cezbedecek ve unutulmaz anılarla dolu bir deneyim sunacak.
Golezana Yaylası, sessizliğiyle ve doğanın içindeki huzuru arayanları bekliyor. Ardeşen'in bu doğal cenneti, şehir hayatının gürültüsünden uzaklaşmak ve doğanın kollarında huzuru yakalamak isteyenler için vazgeçilmez bir durak.
Ortan Köprüsünün mistik atmosferi ve doğal güzellikleri, her yıl binlerce ziyaretçiyi kendine çekmeye devam ediyor.
Rize'de görevli infaz koruma baş memuru Mustafa A. ve akrabası Hüseyin A. Trabzon'un Of ilçesinde bugün boğularak hayatını kaybetmesinin ardından yürek burkan bir detay ortaya çıktı.
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, dünya genelinde 90 binin üzerinde maymun çiçeği virüsü vakası görüldüğünü ve 156 kişinin virüs nedeniyle yaşamını yitirdiğini bildirdi.
Rize'de görevli infaz koruma baş memuru Mustafa A. ve akrabası Hüseyin A. Trabzon'un Of ilçesinde girdikleri denizde boğuldu.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde 2 aile arasında çıkan silahlı kavgada yaşamını yitiren 2 kişi toprağa verildi.
Trabzon'un Of ilçesinde denize giren 2 kişi boğuldu.
Giresun’un Görele ilçesinde sokak ortasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.
Artvin’de Cankurtaran Tünelinde meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bazı başlangıçlar vardır ki tarihin akışını değiştirir, biz de Cumhuriyetimizin yeni asrına böyle bir başlangıçla girmek istiyoruz." dedi.
Rize'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında modern bir yapıya kavuşan 'Belediye Blokları'nın yeni ismini düzenlenen anketle vatandaşlar belirleyecek.
Trendyol Süper Lig’de mücadele eden Karadeniz’in iki temsilcisi Çaykur Rizespor ve Trabzonspor 44 yıllık rekabetinden bazı notlar.
Trabzon'da yaşayan Nuray Koç, biriktirdiği yaklaşık 2 bin parça ürünü 110 metrekarelik kafesinde sergiliyor.
Tokat'ın Erbaa ilçesinde düğünde çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
