Çaykur Rizespor Antalya’ya hareket etti
24.11.2023 - 15:05Trendyol Süper Lig’in 13. hafta mücadelesinde deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçı için Rize’deki hazırlıklarını tamamlayan Yeşil-Mavililer, dün akşam Antalya’ya hareket etti.
- 1
- 0
- 2379
Trendyol Süper Lig’in 13. hafta mücadelesinde deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçı için Rize’deki hazırlıklarını tamamlayan Yeşil-Mavililer, dün akşam Antalya’ya hareket etti.
Rize'de ilkokul öğrencileri ve veliler, sınıf öğretmenleri adına '24 Kasım Öğretmenler Günü' dolayısıyla SMA Tip 1 hastası Melisa Yarka için bağış topladı.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Yüzyılı'nın meşalesini öğretmenlerin taşıyacağını belirterek, "Türkiye'nin ikinci yüzyılı gençliğin, sporun, eğitimin, milli teknolojinin yüzyılı olacak ve öğretmenlerimiz bu alanların her birinde öncülük edeceklerdir." dedi.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Spor yatırımlarında ve tesisleşmede adeta devrim niteliğindeki başarımız, ülkemizin birçok prestijli uluslararası spor organizasyonlarına ev sahipliği yapması, Türkiye'nin bir spor ülkesi olduğunu tüm dünyaya göstermiştir." dedi.
Rize merkeze bağlı Pazarköy köyünün muhtarı Harun Sait Er, köyüne hizmet etme azmiyle 31 Mart 2024'teki belediye ve muhtarlık seçimlerinde yeniden aday olduğunu resmi olarak açıkladı.
Rize Dernekler ve Vakıflar Birliği (RİDEVA) Eğitim, Sosyal ve Kültür Merkezi Binası'ndaki inşaat çalışmaları devam ediyor. Kültür Merkezi'nin katları gün yüzüne çıkmaya başladı.
Spor Turizminde Marka Şehir mottosuyla Rize’de Spor Turizmi Çalıştayı başladı. 23 Kasımdan itibaren başlayan çalıştay 25 Kasıma kadar devam edecek.
Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı, Zonguldak açıklarında batan kuru yük gemisinin kaybolan mürettebatından bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldığını bildirdi.
Doğu Karadeniz'den yılın 10 ayındaki Türk somonu ihracatı, geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 44 artışla 133 milyon 220 bin 467 dolara ulaştı.
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, '24 Kasım Öğretmenler Günü' dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
BBP Rize İl Başkanı Ensar Özçelik, budama oranının 1/7’den 1/10’a düşürülmesinin doğru karar olduğunu belirterek, Tarım ve Orman Bakanlığına ve AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı’ya teşekkürlerini iletti.
Rize'de her ay ortalama 45 kişi, internet ve telefon aramalarıyla dolandırıcılara düşerek maddi kayıplar yaşıyor. Rize'de 2021-2023 yılları arasında toplam 1437 kişi dolandırıldı.
AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, 1/7 olan yaş çay budama oranının 1/10’a dönüştürülmesi için çalışmalar başlatıldığı belirtti.
Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında 26 Kasım Pazar günü deplasmanda Bitexen Antalyaspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un orta saha oyuncusu Mithat Pala, "Antalya, ligin iyi top oynayan takımlarından ama biz de kendimizi bu ligde artık kanıtladığımızı düşünüyorum. Bizim için çıkışa geçme maçı olur diye düşünüyoruz." dedi.
Ordu'nun Kumru ilçesinde bir inşaatın dördüncü katından düşen işçi hayatını kaybetti.
Rize’de ailesinin elini bırakarak aniden yola çıkan çocuk minibüs şoförünün son anda yaptığı ani fren ile kazadan kıl payı kurtuldu.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde asayiş uygulaması yapıldı.
Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında oynanacak olan Antalyaspor-Çaykur Rizespor maçının hakemi belli oldu.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, A Spor muhabiri Selman Kutlu’ya özel açıklamalarda bulundu. Palut, “Rizespor’un birkaç yılın temelini atabilecek bir kadro yapılanmasına karar verdik” dedi.
Rize’de belediye ve il genel meclisi üyeliği için aday adaylık başvuruları devam ediyor. Şu ana kadar, Rize’de merkez belediye meclis üyeliği için 13 başvuru yapıldı.
