Rizeli Hattat 29 yılda 11 bin çiçeği belgeledi
23.07.2023 - 13:23Rize Güneysulu Hattat Ahmet Zeki Yavaş, 29 yılda 11 bin çiçeği fotoğraflayarak belgeledi.
- 0
- 0
- 2319
Rize Güneysulu Hattat Ahmet Zeki Yavaş, 29 yılda 11 bin çiçeği fotoğraflayarak belgeledi.
MURADİYE BELEDİYESİ ATIK GETİRME MERKEZİ YAPIM İŞİ MURADİYE BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
Küresel piyasalarda yön arayışı devam ederken, gözler gelecek hafta ABD Merkez Bankası (Fed), Avrupa Merkez Bankası (ECB) ve Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) açıklayacağı faiz kararlarına çevrildi.
Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarını öğrenen adaylar için üniversitelerde 1 milyon 111 bin kontenjan bulunuyor.
Türkiye, Yunanistan'da devam eden orman yangınlarıyla mücadele için 2 amfibik yangın söndürme uçağı ve 1 yangın söndürme helikopteri gönderecek.
Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 0,08 değer kazanarak günü 6.687,78 puandan tamamlayarak tüm zamanların en yüksek günlük ve haftalık kapanışını gerçekleştirirken, gördüğü en yüksek seviye rekorunu 6.724,42 puana taşıdı.
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği (Tarım Kredi), KoopBakkal Projesi'nde yıl sonuna kadar 1000 satış noktasına ulaşılacağını bildirdi.
ARAÇ VE İŞ MAKİNESİ YEDEK PARÇALARI MUĞLA SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DESTEK HİZMETLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI
ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR ORTACA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ- MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,09 yükselişle 6.688,10 puandan başladı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "'Türkiye Yüzyılı' hedefine inanan ve 'Milli Teknoloji Hamlesi' ideallerine sahip çıkan gençler olarak, geleceğiniz adına en doğru kararı vereceğinizden şüphem yok." ifadesini kullandı.
Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Betül Değer Kulaksız, doğumsal işitme kaybının ihmal edilmemesi gereken bir sağlık sorunu olduğunu belirtti.
Milli Savunma Bakanlığından, Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil son bir haftada 35 terörist etkisiz hale getirildiği, bu yıl etkisiz hale getirilen terörist sayısının 848'e ulaştığı açıklandı.
Samsun’un Salıpazarı ilçesine bağlı kırsal mahallede 10 gün önce başlayan zemin çökme ve kaymaları halen devam ediyor. Deprem görmüş gibi olan mahalle için Samsun Valiliği harekete geçti, evi tahliye edilenlere kira yardımı başladı.
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "İç talebi dengeleyici tedbirler alırken ihracata da maksimum destek sağlayacağız. Yurt dışından temin ettiğimiz kaynakları ihracat ve yatırıma kanalize edeceğiz." ifadesini kullandı.
TCMB Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 250 baz puan artırarak yüzde 17,50'ye çıkardı.
Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,95 yükselişle 6.633,44 puandan başladı.
ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, 3,5 milyondan fazla adayın katıldığı YKS sonuçlarının ais.osym.gov.tr internet adresinden açıklandığını bildirdi.
Amasya’nın Taşova ilçesine bağlı Şahinler köyünde muhtarlık yapan Cemal Karagişi, 2 yıldır devletin kendisine verdiği muhtarlık maaşını kız öğrencilere burs olarak dağıtıyor.
Japonya'da yazılım mühendisi Satoko Narihara, Türk kültür-sanat eserlerine yönelik merakıyla, Tokat kentinde öğrendiği kumaş baskı sanatını Tokyo'da tanıtıyor.
